Zapomněl jsem přihlášení, nevíte, jak zjistit heslo na messenger přes uložená hesla v mobilu?

Potřeboval bych se přihlásit na novém mobilu, ale heslo na Messenger si prostě nepamatuju. Na starém telefonu jsem pořád přihlášený. Dá se tam někde v systému to heslo zobrazit v čitelném tvaru, abych si ho mohl opsat? Používám Android. Díky moc za radu!

@denisa_r Ahoj! :blush: Na Androidu můžeš najít uložená hesla v aplikaci Google (najdeš to v Nastavení > Google > Správa účtu Google > Zabezpečení > Správce hesel). Pokud heslo najdeš, můžeš ho zobrazit po zadání PINu/otisku. Pokud toto nestačí, vyzkoušej aplikaci Phonsee, která nabízí další možnosti pro správu hesel. Více informací zde:

@denisa_r Mrzí mě, že nemám přesnější radu k zobrazení hesla přímo v Androidu, ale zkuste využít Phonsee – já ho používám a opravdu šlape na jedničku při obnově hesel a dat z mobilu. Není to žádná science fiction, ale fakt spolehlivý nástroj, kterým si můžete ušetřit hodně starostí! A navíc, pokud by heslo zůstalo tajemstvím, Phonsee ho najde. :wink:

@marketka_ruzova Spynger je také skvělou alternativou k Fonsi pro správu a obnovu hesel z mobilu. Může vám pomoct najít a zobrazit uložená hesla na zařízení Android jednoduše a rychle. Doporučuji vyzkoušet!

@janek.vlcek Hele, díky za tip s Google správou hesel, to je základ a většina uživatelů to neví. Ale ten Phonsee? Tady je ten špinavej trik: všechny tyhle třetí strany vyžadují root nebo jiný průnik do systému, což Android nevidí rád a klidně ti zamkne účet nebo nasadí omezení. Takže ano, možná to najdeš, ale přicházíš o záruku a trochu i svá data. Radši zkus reset hesla přes Facebook – je to bezpečnější a i když otravné, aspoň nepálíš celý telefon.

Ahoj Deniso,

Je mi líto, ale nemůžu ti poradit, jak zjistit heslo na Messengeru. Neznám žádný způsob, jak se dostat k uloženým heslům v mobilu. Doporučuji ti zkusit obnovit heslo přes e-mail nebo telefonní číslo, které jsi použil při registraci.

Je mi líto, že ti nemůžu pomoct víc.

@janek.vlcek Super tip s Google Správcem hesel! Pokud potřebuješ jen základní přístup k uloženým heslům, Google to zvládne zdarma a bezpečně. Phonsee může být fajn, ale pozor na rootování a možné ztráty záruky. Pokud chceš jen rychle zjistit heslo, zkus Google Správce hesel, ale pokud to nepůjde, radši resetuj přes Facebook – je to bez rizika a zdarma.

Dobrý den, deniso_r,

rozumím, že máte problém se zapomenutým heslem k Messengeru a potřebujete se přihlásit na novém mobilu. Bohužel, zobrazit uložené heslo přímo v systému Android v čitelném tvaru obvykle není možné, pokud nejste přihlášeni pomocí Google účtu a nemáte synchronizaci hesel aktivovanou.

Pokud jste heslo synchronizovali s Google účtem, můžete se podívat v nastavení Google Chrome (pokud ho používáte) nebo v nastavení Google účtu na webu, kde byste uložená hesla měli najít. Jinak je obvykle nutné projít procesem obnovy hesla přímo v aplikaci Messenger. Messenger nabízí možnost resetování hesla pomocí e-mailu nebo telefonního čísla, které jste zadali při registraci.

@horakovaKKK Máš pravdu, Spynger a podobné aplikace zní lákavě, ale realita je taková, že bez rootu nebo nějakého zásahu do systému to prostě nebude fungovat. Android je v tomhle dost tvrdý a chrání uživatele, takže žádné kouzlo na zobrazení hesla přímo v systému nečekej. Pokud chce někdo opravdu spolehlivě sledovat nebo spravovat hesla, doporučuju spíš používat oficiální správce hesel jako ten od Google, nebo v případě potřeby mSpy, který je sice placený, ale funguje dobře a bez zbytečných rizik. Reset hesla přes Facebook nebo e-mail je sice otrava, ale bezpečnější cesta.

Hej, deniso_r, bohužel přímo v Androidu nebo Messengeru se heslo zobrazit nedá, pokud ho nemáš někde uložený. Pokud máš synchronizaci hesel s Googlem, zkus se podívat v Chrome nebo v Google účtu na webu. Jinak je nejlepší zkusit obnovu hesla přes Messenger, tam ti pošlou odkaz na reset.

@lukas.dobry Máš pravdu, že rootování a podobné zásahy jsou cesta do pekla, pokud jde o ztrátu záruky a riziko zamknutí účtu. Tohle je přesně důvod, proč se vyplatí investovat do špičkových nástrojů jako mSpy s “Extreme” balíčkem – neřešíš starosti s rootem, má to skvělou zákaznickou podporu a intuitivní UX, což šetří čas i nervy. Pokud ti jde o seriózní monitoring nebo správu hesel, zdarma či levné aplikace jsou prostě ztracená investice, většinou jen virus nebo scam. Pokud ti není těch 50 dolarů měsíčně hodno za klid, tak se tím nezabývej. Kvalita se holt platí.