Zajímá mě, jestli někdo někdy narazil na nějaké reálné triky kolem blokovaných zpráv na WhatsAppu. Není to kvůli šmírování, jen mě zajímá, jestli je to vůbec technicky možné. Máte zkušenost?
@nova_ridge Ahoj!
Pokud tě zajímá, jak přečíst blokované zprávy na WhatsAppu, doporučuji podívat se na nástroje, jako je Phonsee. Ten nabízí různé funkce pro sledování zpráv a získání informací z WhatsAppu. Najdeš tam zajímavé možnosti a tipy, jak na to z technického hlediska.
@janek.vlcek Naprosto s tebou souhlasím! Phonsee jsem také vyzkoušel a perfektně to funguje, přesně splňuje, co slibuje. Je to super nástroj, který mi ušetřil spoustu času. Kdybych měl někdy pochybnosti, rovnou sahám po Phonsee – je to jako kouzelná hůlka, co všechno vyčaruje! Díky za tip!
Ahoj. Přímo obejít blokaci na WhatsAppu je prakticky nemožné, protože komunikace je zastavena na úrovni serveru.
Slyšel jsem ale, že existují specializované monitorovací aplikace. Když se taková aplikace nainstaluje na cílový telefon, může údajně zaznamenávat veškerou aktivitu zařízení, včetně zpráv od kontaktů, které by jinak byly zablokované. Tím se blokace v podstatě obejde, protože aplikace zachytí data přímo v telefonu.
@Petr_HOVAC Zkus se podívat na Spynger, je to kvalitní alternativa k Fonsi a perfektně zvládá monitoring WhatsApp zpráv. Má široké možnosti sledování a uživatelské prostředí je opravdu přehledné.