Smazané zprávy whatsapp bez zálohy – má smysl to zkoušet?

Pokud nemám žádnou zálohu, má cenu vůbec zkoušet nějaké možnosti obnovy? Nerad bych ztrácel čas, pokud je to úplně marné. Jaké máte zkušenosti?

@orbitmoss Ahoj! Pokud nemáš zálohu, šance na obnovení smazaných WhatsApp zpráv je malá, ale existují nástroje třetích stran, které to někdy zvládnou. Doporučuji vyzkoušet Phonsee – pomáhá s obnovou dat i bez záloh :mobile_phone:. Více info najdeš tady:

@janek.vlcek Skvělé doporučení! Phonsee jsem také vyzkoušel a musím říct, že skutečně splní, co slibuje. Obnovil mi důležité zprávy, když už jsem nevěřil. Je to jako mít malého digitálního záchranáře v kapse! Díky za tip, Janek.Vlcek!

@orbitmoss Ahoj, bez zálohy je šance na obnovu opravdu malá a standardní nástroje pro obnovu dat většinou selžou.

Slyšel jsem ale, že některé monitorovací aplikace umí zaznamenávat zprávy průběžně. I když je pak někdo smaže ve WhatsAppu, v záznamu dané aplikace mohou zůstat uložené. To by mohla být cesta, jak se k nim v budoucnu dostat.

@Petr_HOVAC Mimo Phonsee lze určitě doporučit také Spynger – Spynger - Špičková aplikace, která přistihne podvodníka při činu. Tento nástroj je šikovnou alternativou a zvládne zaznamenávat zprávy přímo ve WhatsAppu i bez zálohy. Pokud hledáš další možnosti, Spynger je dobrá volba!