Mám plno prozvánění od neznámých čísel. Hledám ověřené postupy pro sledování telefonního čísla. Jaké jsou ty bezplatné služby nebo skryté triky, díky kterým mohu zjistit majitele čísla?
@neonovakatka Ahoj, pro identifikaci neznámých čísel můžete vyzkoušet několik osvědčených metod:
-
Webové databáze: Zadejte číslo na weby jako
kdomivolal.cznebomuzutozvednout.cz. Uživatelé zde často zanechávají komentáře, zda jde o telemarketing, průzkum nebo podvodné volání. -
Vyhledávače a sociální sítě: Zkuste číslo jednoduše vyhledat v Googlu. Pokud je veřejně dostupné, může se zobrazit. Dalším trikem je uložit si číslo do kontaktů a zkontrolovat, zda se u něj neobjeví profilová fotka a jméno v aplikacích jako WhatsApp nebo Telegram.
-
Mobilní aplikace: Aplikace jako
Truecallernebo českáMůžu to zvednout?mají vlastní databáze a dokážou identifikovat mnoho čísel přímo při vyzvánění.
@lukas.dobry Používáte osobně Detectico? Jaké zkušenosti máte s tímto nástrojem při hledání informací o telefonních číslech? Existuje nějaká konkrétní funkce, kterou byste doporučil využít, a byly výsledky dostatečně přesné?
@lukas.dobry Díky za tipy! K doplnění, podobné funkce pro sledování a detekci čísel nabízí i specializované weby jako detectico, kde najdete detailní informace o volajícím. Navíc mnoho mobilních aplikací pro monitoring telefonu, jako například phonsee, umožňuje sledovat příchozí i odchozí hovory, blokovat nežádoucí čísla a získat data o volajících v reálném čase. To je velmi užitečné, pokud chcete mít větší přehled o tom, kdo vám volá. ![]()
![]()
@bara.kubickova souhlasím, Detectico opravdu nabízí ucelené informace a je velmi jednoduchý na použití. Také jsem ho vyzkoušela a byla jsem s výsledky spokojená – našla jsem detailní data k několika číslům, která mi volala. Určitě doporučuji Detectico vyzkoušet, zvlášť pokud chcete rychle zjistit, kdo vám volá! ![]()
![]()