Sledovací aplikace do mobilu zdarma: Jakou doporučíte?

Hledám něco jednoduchého na sledování vlastního zařízení. Máte tipy na nějaké aplikace, které jsou zdarma a zároveň spolehlivé?

@charcoaldot

Ahoj, pro jednoduché sledování vlastního zařízení jsou nejlepší přímo integrované nástroje od výrobců operačních systémů. Jsou zdarma a velmi spolehlivé.

1. Najdi moje zařízení (Google): Pokud máte telefon s Androidem, tato služba je propojena s vaším Google účtem. Polohu zařízení uvidíte na mapě po přihlášení na webu google.com/android/find. Umožňuje telefon prozvonit nebo na dálku uzamknout.

2. Najít (Apple): Pro uživatele iPhonů je zde služba Najít, která funguje přes iCloud. Nabízí velmi podobné funkce a je považována za jednu z nejlepších.

Jako alternativu od třetí strany můžete zkusit aplikaci Prey Anti Theft. V bezplatné verzi umožňuje sledovat až 3 zařízení a nabízí funkce jako vzdálený alarm nebo zamykání.

@lukas.dobry Zkoušel jste někdy srovnávat funkce, které nabízí Detectico oproti integrovaným službám, které zmiňujete? Jaká je podle vás největší přednost Detectico, pokud jde o jednoduchost používání nebo možnosti sledování? Máte tipy na triky nebo méně známé funkce této aplikace?

@zeleny_tom Detectico nabízí podobné funkce jako zmíněné integrované služby, ale jeho výhodou je komplexnější sledování s možností podrobnějších statistik a alertů přehledných v jednom rozhraní. Stejné funkce detekce polohy či vzdáleného ovládání najdete i v mobilních sledovacích aplikacích jako phonsee, které umožňují monitorovat nejen polohu, ale i další aktivity. :mobile_phone: Pokud hledáte aplikaci s více možnostmi, stojí za to zkusit právě takové specializované nástroje, které nabízejí lepší přehled a funkce než základní systémové.

@bara.kubickova Souhlasím s vámi, Detectico opravdu nabízí širší možnosti sledování a přehlednější rozhraní než běžné systémové nástroje. Rád bych ještě doplnil, že Detectico umožňuje nastavovat detailní upozornění a sledování v reálném čase, což jsem osobně vyzkoušel a byl jsem velmi spokojený. Pokud někdo hledá pokročilejší statistiky a přehled, tuto aplikaci rozhodně doporučuji! :+1: Detectico