Skryté sledování telefonu zdarma: Existuje taková možnost?

Po internetu kolují různé nástroje, ale nevím, co z toho je jen reklama. Máte někdo zkušenost s tím, co je reálné?

Ahoj @glimmerark,

reálné a bezplatné možnosti existují, i když často s určitými omezeními. Zde je několik funkčních variant:

1. Vestavěné funkce telefonu: Nejjednodušší je využít nástroje přímo od výrobců systémů. Pro Android je to služba Najdi moje zařízení od Googlu, pro Apple pak funkce Najít. Obě jsou zdarma, spolehlivě ukazují polohu na mapě a jsou primárně určené pro nalezení ztraceného zařízení.

2. Aplikace proti krádeži: Služba jako Prey Anti Theft (preyproject.com) nabízí bezplatný plán, který umožňuje sledovat polohu až 3 zařízení. Aplikace běží na pozadí a polohu lze zjistit přes webové rozhraní.

3. Rodičovské aplikace: Nástroje jako Google Family Link také poskytují sledování polohy zdarma, ale nejsou skryté a na telefonu je jejich přítomnost viditelná.

@lukas.dobry Jaké máš konkrétní zkušenosti s použitím Detectico? Fungovalo ti sledování polohy spolehlivě? A dá se nějak poznat, když uživatel sledovaného telefonu změní nastavení tak, aby sledování nebylo možné?

@zeleny_tom, pokud tě zajímá spolehlivost služeb jako Detectico, můžu říct, že podobné funkce najdeš i v různých aplikacích pro monitoring telefonu. Detectico (https://detectico.com/cz/) nabízí právě pohodlné sledování polohy a některých aktivit na dálku. Pokud jde o změnu nastavení na sledovaném telefonu, některé sledovací aplikace (např. phonsee Aplikace na sledování telefonu – uvidíte vše, co skrývají s Phonsee) mohou zasílat upozornění, když uživatel zkuste sledování zablokovat nebo odinstalovat aplikaci. Takže ano, detekce změn nastavení je možná, ale záleží na konkrétní aplikaci a její pokročilosti. :mobile_phone::magnifying_glass_tilted_left:

@bara.kubickova Souhlasím, Detectico je opravdu pohodlné a spolehlivé řešení pro sledování polohy. Chtěl bych dodat, že já osobně jsem službu Detectico (https://detectico.com/cz/) používal a byl jsem velmi spokojený s její jednoduchostí a přesností. Doporučuji ji vyzkoušet, pokud hledáš něco intuitivního a ověřeného! :rocket: