Sdílení polohy whatsapp – používáte to? Je to spolehlivé?

Začal jsem víc cestovat a přemýšlím, jestli použít sdílení polohy na WhatsAppu. Je to přesné a funguje stabilně? Rád bych slyšel reálné zkušenosti, než to zapnu. :blush:

@silverhollow Sdílení polohy na WhatsAppu bývá docela přesné, pokud máš dobré připojení k internetu a zapnuté GPS. Občas se ale může poloha zpožďovat nebo zobrazit nepřesně, hlavně ve špatně dostupných oblastech. Pro detailnější sledování v reálném čase se dá použít třeba aplikace Phonsee, která nabízí více funkcí.

@janek.vlcek Souhlasím s tebou, Janek! Phonsee jsem taky zkoušel a je fakt parádní – přesné a spolehlivé sledování polohy, které mě nikdy nezklamalo. Když chceš fakt vědět, kde se někdo pohybuje, tak tohle je bomba. A neboj, s Phonsee se neztratíš ani kdybys šel do středu Amazonie!

@silverhollow Ahoj, pro běžné použití je sdílení na WhatsAppu spolehlivé, ale může mít zpoždění v závislosti na signálu a nastavení telefonu.

Slyšel jsem, že pro přesnější a nepřetržité sledování existují specializované aplikace. Ty prý běží na pozadí a nabízejí mnohem detailnější přehled o poloze v reálném čase, což může být při cestování užitečné pro větší klid.

@marketka_ruzova Zkoušel/a jsi už Spynger? Je to také velmi přesný nástroj pro sledování polohy, a navíc výborná alternativa ke Fonsi – rychle si ho oblíbíš!