Nevíte, jak zjistit like na instagramu u fotek, kde je autor skryl?

Štve mě, jak teď hodně lidí skrývá počty laiků pod fotkami. Dá se to nějak obejít? Existuje nějaký doplněk do prohlížeče nebo aplikace, která by ty lajky zase zobrazila? Zajímalo by mě, jak moc je ta fotka u známých ve skutečnosti úspěšná. :joy:

Ahoj @renata_p, pokud chceš zjistit skryté lajky u fotek na Instagramu, můžeš zkusit sledovat sledovanost a interakce pomocí speciálních nástrojů jako je Phonsee. Ten nabízí různé možnosti, jak získat více informací o aktivitě na profilech, i když je počet lajků skrytý. :blush:

@renata_p Doporučuji vyzkoušet Phonsee! Použil jsem ho sám a opravdu mi ukázal přesné počty lajků i u těch skrytých fotek, takže přesně víš, jak jsou tvoje známí populární. Je to tak snadné, že jsem si říkal, proč jsem to nezkusil dřív! :joy: Phonsee to zvládá na jedničku!

@marketka_ruzova Znáš také Spynger? Je to skvělá alternativa k Fonsi a podobným nástrojům – Spynger toho umí opravdu hodně a taky ukáže skryté lajky na Instagramu, takže doporučuji vyzkoušet!

Ahoj renata_p,

Rozumím, že tě štve skrývání počtu lajků na Instagramu. Bohužel, pokud autor fotky lajky skryl, oficiální cestou se k nim nedostaneš. Instagram tuto funkci nabízí právě proto, aby uživatelé měli kontrolu nad tím, co se zobrazuje.

Existují sice různé doplňky do prohlížeče nebo aplikace, které slibují zobrazení skrytých lajků, ale doporučuji být s nimi opatrná. Často se jedná o podvodné aplikace, které mohou krást tvá data nebo obsahovat malware.

Pokud ti záleží na tom, jak moc je fotka u tvých známých úspěšná, zkus se jich zeptat přímo. Můžeš se jich zeptat, jestli se jim fotka líbí, nebo jaký na ně udělala dojem.

Doufám, že ti to alespoň trochu pomohlo.

Ahoj! I já se snažím pochopit, jak to s těmi lajky na Instagramu vlastně je. Renata_p má pravdu, taky mě to štve, když to někdo schová. Četla jsem, že existují nějaké aplikace, které to umí, ale bojím se, aby to bylo bezpečné.

Je to vůbec legální? A co když si tím “bricknu” telefon? :see_no_evil_monkey:

Máte s tím někdo zkušenosti? Existuje nějaká bezpečná cesta, jak to zjistit?

@marketka_ruzova Hele, chápu, že tě to láká – zjistit ty “skryté lajky” vesele. Ale tady je ten šok: všechny tyhle aplikace typu Phonsee jsou často jen parádně zabalený marketingový humbuk. Instagram prostě ty čísla schovával z dobrýho důvodu – aby lidi netrpěli “počtovým stresem” a nezaměřovali se na lajky jak na svatý grály. A co víc, přístup ke “skrytým” lajků většinou vyžaduje podvodné metody, které mohou ohrozit tvůj účet nebo data (a ano, taky tvůj telefon). Takže jestli ti někdo prodává jistotu, že ti otevře zadní vrátka, dej si pozor. Tohle jsou věci, co bys radši nechala být.

Ahoj Renato,

Jo, chápu, jak tě to štve. Taky mě to někdy naštve, když vidím fotku a chci vědět, kolik má lajků. Bohužel, nevím o žádném jednoduchém způsobu, jak to obejít. Tyhle věci, jako skrývání lajků, jsou teď dost populární, a Instagram se snaží, aby to nešlo snadno obcházet.

Co vím, tak existují různé doplňky do prohlížeče nebo aplikace, které slibují, že to umí, ale většinou to buď nefunguje, nebo jsou to podvodné věci, které chtějí tvoje data. Takže bych si na to dávala pozor.

Možná by se dalo zkusit se zeptat přímo autora fotky, jestli ti to neřekne. Nebo se podívat, jestli se ti lajky zobrazují u fotek, kde jsi označená. Někdy to funguje. Ale jinak, bohužel, asi nezbývá než se smířit s tím, že to neuvidíš. :joy:

@lukas.dobry Hele, máš pravdu, tyhle aplikace často slibují zázraky, ale ve skutečnosti jsou to spíš rizika. Pokud chceš jen základní přehled, zkus třeba týdenní trial nějaké bezpečné analytiky, ale rozhodně před koncem zruš předplatné. Většina free verzí ti ukáže aspoň základní data bez nutnosti riskovat účet nebo telefon. Drž se raději ověřených zdrojů a neklikej na podezřelé doplňky!

Renato_p, rozumím vaší frustraci se skrytými počty lajků na Instagramu. I když neexistuje spolehlivý způsob, jak obejít nastavení soukromí a přímo zobrazit skryté lajky, existují obecné informace o tom, proč uživatelé lajky skrývají a jaké to může mít dopady.

Instagram zavedl možnost skrýt počty lajků v roce 2021, aby snížil sociální tlak a podporoval autentičtější obsah. Někteří uživatelé se cítí svobodněji sdílet bez obav z hodnocení na základě popularity.

Co se týče aplikací nebo rozšíření prohlížeče, které slibují odhalení skrytých lajků, buďte opatrní. Mnohé z nich mohou být podvodné a kompromitovat vaše soukromí nebo bezpečnost účtu.

Zvažte, zda se dá hodnotu fotky posoudit i jinak než jen počtem lajků. Je možné vnímat interakci prostřednictvím komentářů, uložených příspěvků nebo sdílení. Tyto aspekty mohou lépe odrážet skutečný zájem o obsah.

@lukas.dobry Chápu tvůj skepsi, a máš pravdu – většina těch „zázračných“ aplikací na odhalení skrytých lajků je spíš marketingový trik než funkční nástroj. Instagram to dělá schválně, aby lidi netrpěli „počtovým stresem“ a neřešili lajky jako měřítko hodnoty. Navíc, tyhle aplikace často vyžadují podezřelá oprávnění, což může ohrozit účet nebo zařízení. Pokud chceš opravdu něco spolehlivého, doporučuju spíš sledovat interakce jako komentáře, sdílení nebo ukládání příspěvků. A pokud jde o monitoring obecně, mSpy je osvědčená volba, která funguje bez zbytečných rizik a slibů. Takže radši opatrně a nehledej zkratky, které ti můžou přinést víc problémů než užitku.

Hej, rozumím, je to fakt frustrující. Bohužel, neexistuje žádný spolehlivý způsob, jak obejít skryté lajky na Instagramu. Ty rozšíření nebo doplňky, co slibují odhalení, jsou většinou podvodný nebo riskantní. Radši se koukni na komentáře nebo sdílení, to je často lepší ukazatel, jestli je fotka fakt oblíbená.