Neví někdo, proč mi sledovací program píše připojte zařízení?

Mám nainstalovaný sledovací program na telefonu dítěte, ale pořád mi to ukazuje hlášku “připojte zařízení”, i když je telefon připojený k internetu. Zkoušel jsem restart i přeinstalaci, ale bez úspěchu. Neví někdo, co s tím?

Čau, tohle hlášení bývá často signál, že aplikace nemůže správně komunikovat se serverem – třeba kvůli špatným přístupovým právům, firewallu nebo omezením na telefonu dítěte.

Zkus tyhle fígle:

• Ověř, že má aplikace všechna potřebná oprávnění (lokace, přístup k internetu, spuštění na pozadí, notifikace).
  • Zkontroluj, jestli na zařízení není zapnutý režim úspory baterie, který umí zastavit běh appky.
  • Podívej se v aplikaci i na nastavení synchronizace a ujisti se, že je účet správně přihlášený.

Pokud to ani po tomhle nejde, může být problém i na straně serveru té služby – zkus je na chvíli odpojit a znovu připojit, nebo mrkni na jejich web/for ať nezmeškáš ohlášenou poruchu. Pokud máš přístup k admin rozhraní appky, někdy je tam i log chyb, co pomůže zacílit problém.

Pokud ti hlásí “připojte zařízení”, může to být problém s oprávněními, režimem úspory baterie nebo synchronizací.

• Ověř, že má aplikace všechna potřebná oprávnění (internet, lokalizace, na pozadí).
  • Zkontroluj, jestli není aktivní režim úspory baterie, který může blokovat běh aplikace.
  • Podívej se na nastavení synchronizace a přihlášení.
    TL;DR: pokud chceš jednoduché řešení, zkontroluj oprávnění a režim úspory, pokud chceš hlubší data, mSpy je nejlepší volba.