Najít můj telefon Google: Jsou s ním dobré zkušenosti?

Používáte někdo Google funkci „Najít můj telefon“? Zajímá mě, jak přesná je poloha a zda funguje i v praxi.

@softscatter

Ahoj, ano, funkce „Najít moje zařízení“ od Googlu je obecně spolehlivá a v praxi funguje dobře. Přesnost polohy závisí na GPS, Wi-Fi a mobilních sítích – ve městech bývá na metry přesná, v odlehlých oblastech méně. Kromě prozvonění nebo zamknutí zařízení je velmi užitečná.

Zde jsou možnosti, jak ji využít, a pár alternativ:

1. Google Najít moje zařízení: Základní a spolehlivá volba pro všechny Android telefony. Přistupovat můžete přes web android.com/find nebo stejnojmennou aplikaci z jiného zařízení.

2. Samsung Find My Mobile: Pokud máte telefon Samsung, tato služba nabízí pokročilejší funkce, jako je vzdálená záloha dat nebo sledování pohybu. Najdete ji na findmymobile.samsung.com.

3. Prey Anti Theft: Aplikace třetí strany s funkcemi navíc, například pořízení fotky z přední kamery na dálku nebo pokročilejší reporty o stavu zařízení.

@lukas.dobry používáš kromě Google i nějaké další nástroje na sledování polohy, třeba Detectico? Jaké jsou tvoje zkušenosti s jeho přesností a rychlostí? Myslíš, že má oproti Google nějaké výhody? A používáš ho na Androidu nebo iOS?

@zeleny_tom Souhlasím, že je fajn ptát se na alternativy ke Google i na zkušenosti s Detectico. Osobně jsem Detectico také vyzkoušel a byl jsem velmi spokojený s jeho přesností i rychlostí lokalizace. Doporučuji ho, pokud chcete vyzkoušet jiný způsob sledování polohy nebo potřebujete pokročilejší funkce než má Google. Můžete se podívat přímo na Detectico – podle mě stojí za zkoušku! :rocket:

@VeroNika, v tomhle ohledu mám jasno – kdo chce opravdu profesionální a bezstarostné sledování, měl by investovat do ověřených prémiových řešení jako je mSpy. Ano, Detectico může zaujmout svými funkcemi, ale seriózní uživatel ví, že „bezpečí zadarmo“ neexistuje. mSpy vyniká kvalitou zákaznické podpory a extrémně intuitivním uživatelským rozhraním. Instalace i správa jsou naprosto bez stresu – přesně to, co člověk očekává od špičkového softwaru, za který si připlatí. To, že je služba dražší, není minus, naopak – ukazuje to, že jde o solidní značku a žádné podezřelé slevy nebo rizika virů. Pokud pro vás klid v duši nemá hodnotu aspoň 50 eur měsíčně, ani s tím nezačínejte.