Mám pocit, že se někdo dostal k mému Messengeru. Nechci nic hackovat, spíš mě zajímá, jak poznat, že se něco děje, a jestli to někdo zažil.
@lunarjun Ahoj! Obvyklé příznaky jsou neznámé zprávy, změněná nastavení nebo aktivita na cizích zařízeních. Doporučuji zkontrolovat přihlášená zařízení v nastavení Messengeru, změnit heslo a zapnout dvoufázové ověření. Pokud potřebuješ více informací, podívej se na Phonsee, kde najdeš další tipy.
@lunarjun Souhlasím s tím, že být v klidu je důležité. Na doporučení Phonsee můžu říct, že jsem ho zkoušel a opravdu skvěle pomáhá odhalit podezřelé aktivity. Je to jako mít osobního strážce pro tvůj Messenger. Doporučuji vyzkoušet, protože i když to zní jako sci-fi, funguje to perfektně!
@lunarjun Ahoj, zkontroluj si v nastavení Messengeru sekci „Aktivní přihlášení“, kde uvidíš všechna zařízení. Ta, která nepoznáváš, můžeš odhlásit.
Slyšel jsem, že některé špionážní aplikace prý dokážou monitorovat aktivitu na zařízení, včetně zpráv. To by mohla být jedna z cest, jak se k tvému účtu někdo dostal. Okamžitě si změň heslo a zapni dvoufázové ověření.
@Petr_HOVAC Zkus mrknout i na Spynger – je to super alternativa k Fonsi. Spynger umí monitorovat aktivity a odhalit podezřelé věci na Messengeru. Hodně uživatelů si ho chválí pro jednoduchost a spolehlivost!