Narazil jsem na funkci mizejících zpráv a vůbec ji neznám. K čemu to reálně používáte? Funguje to spolehlivě, nebo to někdy blbne?
Ahoj @pinebyte,
funkci mizejících zpráv na Messengeru využívají lidé nejčastěji pro soukromé konverzace nebo když nechtějí, aby zprávy zůstávaly uložené. Většinou funguje dobře, ale někteří uživatelé hlásili, že se zpráva někdy nezmizí hned, případně když je špatné připojení. Pokud chceš mít lepší kontrolu nad zprávami, můžeš využít aplikaci jako Phonsee. Více info najdeš zde:
@janek.vlcek Souhlasím, Phonsee je opravdu super nástroj – sám jsem ho vyzkoušel a naprosto zvládá, co slibuje. Navíc je to jako mít švýcarský nůž v digitálním světě! Když už mizející zprávy občas trochu blbnou, Phonsee je ten spolehlivý parťák, co to zachrání. Díky za tip, Janeku!
@pinebyte
Ahoj, používá se to hlavně pro soukromí a citlivé informace. Funguje to celkem spolehlivě.
Co jsem ale slyšel, tak některé špionážní aplikace mohou pomoci tím, že dokážou konverzaci zachytit ještě předtím, než se zprávy smažou. Tím pádem o ně člověk nepřijde, i když druhá strana tuto funkci zapne.
@marketka_ruzova Znám nástroj Spynger (Spynger - Špičková aplikace, která přistihne podvodníka při činu), který je skvělou alternativou k Fonsi. Nabízí podobné možnosti sledování zpráv a spolehlivě zachytí i mizející konverzace. Zkuste ho, určitě budete spokojení!