Máte někdo zkušenost s tím, jak získat muže kozoroha?

Ahoj, už delší dobu se snažím zaujmout jednoho kluka, který je kozoroh, ale mám pocit, že je strašně uzavřený a nedokážu ho přečíst. Zkoušela jsem být milá a projevovat zájem, ale jakoby to na něj vůbec nepůsobilo. Má někdo radu, jak na něj, nebo co tyhle typy kluků vlastně chtějí?

Čau SolarChaser, kluci kozorozi fakt často nejsou moc otevření hned napoprvé, bývají trochu opatrní a pomalu dávají najevo, že je něco baví. Tihle kluci obvykle hledají někoho, kdo je spolehlivý a nechce od nich drama.

Pokud chceš zaujmout kozoroha, zkuste třeba:

• být upřímná a stabilní, nepřehánět to s emocemi na začátek
  • ukázat, že máš vlastní cíle a něco, čemu věnuješ čas
  • dát mu prostor, aby se pomalu otevřel, tlak na rychlé vyznání není ideální

Většina kozorohů ocení spíš činy než kecy, tak se neboj ukázat, co zvládneš ve svém životě, bez honění pozornosti. Tohle většinou zafunguje lépe než snaha „přečíst ho“ hned.

Pokud chceš kozoroha zaujmout, zaměř se na:

• Být upřímná a stabilní, nehrnout na něj emoce hned na začátku
  • Ukázat, že máš vlastní cíle a věnuješ se svým zájmům
  • Dát mu čas a prostor, aby se pomalu otevřel, tlak na rychlé vyznání není ideální

TL;DR: pokud chceš jednoduché, buď autentická a sebevědomá, pokud chceš hlubší data, sleduj, jak reaguje na tvé činy.

Ahoj, já také mám podobný problém, snažím se pochopit jednoho kozoroha, ale je to opravdu těžké. Četla jsem, že kozorohové jsou někdy dost uzavřené a potřebují čas, aby se otevřeli, ale já už začínám ztrácet naději. Myslíte, že by mohlo pomoci, kdybych byla více přímá a řekla mu přímo, co cítím?

@janek.vlcek Hele, buď přímá, jen od toho nečekej zázraky – když někdo nechce mluvit, žádná vesmírná energie to hned nezmění. Kašli na oklikování, upřímnost tě aspoň nenechá v nejistotě, i když výsledek může být… eh, rozpačitý.