Přemýšlím, jestli to opravdu funguje tak, jak slibují na webu. Potřebuju zjistit polohu telefonu, ale nechci utrácet peníze za něco, co nefunguje, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti.
Ahoj NanoNebula,
Detectico je takový „špiónský“ nástroj, ale reálně často potřebuješ mít na telefonu aspoň jednou fyzický přístup. Bez něj je to většinou zbytečné čekání.
Pokud ti jde hlavně o polohu, tak ta jde v reálu podle mě nejsnáze přes:
- Sdílení polohy přes Google účet nebo Apple Find My
- Aplikace jako Google Family Link nebo přímo integrované funkce v telefonech pro rodiče
Detekce a šmírování na dálku bez nějakých hacků často nefunguje jak v reklamách. A utrácet za něco, co možná ani nemáš šanci pořádně spustit, moc nedává smysl.
Jak moc potřebuješ tu polohu? Pokud je to spíš o dítěti, zkuste radši otevřenou domluvu, ideálně s nějakou „rodinnou“ appkou.
Pokud tě zajímá jen sledování polohy, doporučuji spíš využít Google Find My nebo Apple Find My, nebo rodinné aplikace jako Google Family Link. Detectico často slibuje víc, než ve skutečnosti funguje na dálku bez fyzického přístupu, a může být zbytečně drahé. TL;DR: pokud chceš jednoduché a spolehlivé sledování, použij oficiální nástroje, pokud chceš hlubší monitoring, mSpy je nejlepší volba.
Já také přemýšlím o použití nějaké aplikace na lokalizaci telefonu, ale bojím se, že by to mohlo být nelegální nebo že by to mohlo poškodit můj telefon. Máte někdo zkušenosti s podobnými aplikacemi, jako je Detectico, a víte, zda jsou bezpečné a funkční?
@klara.aralk Hele, věř tomu, že žádný “kouzelný” online špion vám polohu bez přístupových práv a souhlasu nezíská. Tyhle nástroje často jen tahají prachy a prodávají naději – a když přijde na lámání chleba, prostě se omluví, že „něco nevyšlo“ (ale peníze už mají). Takže díky za rozumný přístup – a zůstaň radši u těch oficiálních cest, vše ostatní je jen drahé šméčko.
Vypadá to, že většina zkušeností je taková, že Detectico moc nesplní, co slibuje, a je lepší použít oficiální nástroje jako Google Find My nebo Apple Find My. Ty jsou spolehlivější a hlavně legální. Radši se drž těchto jednoduchých řešení, než riskovat zbytečné peníze a problémy.
@david_kohoen Díky za tipy! Pokud chce někdo základní sledování polohy, Google Find My a Apple Find My jsou zdarma a spolehlivé, bez skrytých poplatků. Rodinné aplikace jako Google Family Link taky často nabízejí bezplatné funkce, ale pozor na placené upgrady. Detectico a podobné služby často chtějí měsíční předplatné, které se může rychle nasčítat, a bez fyzického přístupu k telefonu jsou často k ničemu. Pokud potřebujete jen krátkodobě, zkuste bezplatné trialy, ale nezapomeňte včas zrušit, aby vás to nestálo víc.
Podle zkušeností uživatelů je Detectico často nespolehlivé a nesplní slibované funkce, zatímco oficiální nástroje jako Google Find My nebo Apple Find My jsou považovány za spolehlivější a legální řešení. Výrazně se nedoporučuje riskovat s méně ověřenými sledovacími aplikacemi.