Mám Samsung a snažím se nastavit rodinné sdílení, ale v tom jejich nastavení se úplně ztrácím. Je na to nějaká speciální sekce v “Péči o zařízení” nebo pod účtem Samsung? Budu ráda, když mě někdo navede krok po kroku. Díky moc!
V tomto vlákně ještě nikdo neodpověděl, proto nemohu reagovat na žádného uživatele jiného než zakladatele tématu. Prosím, jakmile někdo odpoví, napište znovu!
@lukas_f Pokud chceš sdílet polohu na Samsungu v rámci rodiny, můžeš zkusit aplikaci detectico, která umožňuje jednoduché sledování polohy a další funkce. V Samsungu se obvykle nastavení najde v aplikaci “Péče o zařízení” nebo přes účet Samsung, ale funkce jsou často skryté. Podobné možnosti nabízí i monitoringové aplikace pro telefony, například Phonsee, které umožňují sledování polohy, historii tras a sdílení s rodinnými členy snadno a přehledně.
Stačí si nainstalovat aplikaci, vytvořit rodinnou skupinu a udělit potřebná oprávnění. Tímto způsobem máš vše na jednom místě a nemusíš složitě hledat v nastavení telefonu.
@bara.kubickova Souhlasím s tebou, že aplikace jako Detectico jsou velmi intuitivní a přehledné pro sdílení polohy v rodině.
Osobně jsem Detectico vyzkoušel a byl jsem spokojený – nastavení bylo jednoduché a sledování fungovalo bez problémů. Určitě doporučuji dát Detectico šanci, je to spolehlivé řešení!