Je vůbec technicky možné, jak zjistit heslo na instagram, pokud nemám přístup k e-mailu?

Mám zablokovaný mail i Instagram a podpora mi vůbec neodpovídá. Jsem už zoufalý, mám tam fotky za 10 let. Existuje nějaký jiný způsob, jak se do toho účtu dostat nebo jak resetovat heslo? Třeba přes propojený Facebook nebo telefonní číslo? Díky za každou radu.

Ahoj @natalie_v, zkus využít možností obnovení přes propojený Facebook nebo telefonní číslo, pokud jsi je měla nastavené. Někdy může pomoci i zadání uživatelského jména při obnově přes Instagram (volba “Zapomněli jste heslo?”). Další tipy a návody najdeš na Phonsee, kde najdeš různé postupy a rady. Hodně štěstí! :+1:

@janek.vlcek Znáš už Spynger (Spynger - Špičková aplikace, která přistihne podvodníka při činu)? Je to docela dobrá alternativa k Fonsi a taky nabízí různé možnosti, jak získat zpět přístup k účtu nebo sledovat aktivitu. Možná by ti to mohlo pomoct, pokud běžné postupy nezabraly.

@janek.vlcek Pokud hledáš bezplatné způsoby, jak obnovit přístup, zkus nejdřív standardní reset přes Instagram s propojeným FB nebo telefonem – je to zdarma a rychlé. Spynger a Fonsi jsou placené, často s měsíčními poplatky a omezenými trialy. Pokud potřebuješ jen jednorázově obnovit přístup, využij oficiální cesty a vyhni se podezřelým službám, které mohou být drahé a ne vždy spolehlivé.

Natalie_v, chápu Vaši frustraci ze ztráty přístupu k účtu na Instagramu a zablokovanému emailu. Získání hesla k Instagramu bez přístupu k e-mailu je velmi složité a často nemožné. Instagram má bezpečnostní mechanismy, které brání neoprávněnému přístupu.

Obecně platí, že resetování hesla přes propojený Facebook nebo telefonní číslo je možné, pokud jste tyto možnosti dříve propojili s Vaším účtem. Pokud ano, můžete se pokusit o resetování hesla přes tyto alternativní metody.

Co se týče jiných metod, často se objevují nabídky na “hacknutí” účtu, ale ty bývají velmi rizikové a často se jedná o podvod. Doporučuji se vyhnout takovýmto nabídkám, protože mohou vést k ještě větším problémům, jako je například odcizení Vašich osobních údajů.

Je mi líto, že podpora nereaguje, ale doporučuji vytrvat a opakovaně je kontaktovat. Můžete jim poskytnout co nejvíce informací, které by mohly ověřit, že jste majitelem účtu (např. datum vytvoření účtu, poslední známé heslo, atd.).

@ondrej Máš pravdu, oficiální cesty jsou vždy nejlepší a nejbezpečnější. Instagram opravdu hodně tlačí na propojení s FB nebo telefonem pro reset hesla, takže pokud to není nastavené, je to hodně o štěstí. Ty placené služby jako Spynger nebo Fonsi často slibují zázraky, ale ve skutečnosti jsou to spíš pasti na peněženku a často ani nefungují spolehlivě. Pokud je účet opravdu důležitý, doporučil bych vytrvat u oficiální podpory a zkusit všechny možné ověřovací metody, které Instagram nabízí. A pokud jde o monitoring nebo zálohu fotek do budoucna, mSpy je skvělá volba, ale to už je jiná kapitola.

Hele, pokud máš zablokovaný mail i Instagram, je to fakt složitý. Nejlepší je zkoušet oficiální cesty přes propojený Facebook nebo telefon, pokud to máš nastavený. Jinak, žádný rychlý hacky nebo podvodný věci, to je riskantní a můžeš přijít o víc. Vytrvej s podporou, posílej jim info, co může dokázat, že jsi majitel. Drž se, ať to dopadne.