Je možné sledovat sexting whatsapp na telefonu partnera?

Mám podezření, že partnerka píše s někým jiným přes WhatsApp a chci vědět, jestli se dá nějak zjistit, co přesně píše, aniž bych to musel řešť přímo s ní.

Ahoj, Adamroberts. Krátká odpověď: bez fyzického přístupu k telefonu partnerky je to fakt těžké a většina „špionážních“ app jsou buď nelegální, nebo hrubě nespolehlivé.

Pokud máš přístup k jejímu telefonu (právně a s její vědomím), pak můžeš:

• zkontrolovat zálohy WhatsApp (iCloud, Google Drive)
  • sledovat telefonní účet, jestli jsou tam neobvyklé SMS/volání
  • využít vlastní sdílenou funkci na WhatsApp, třeba s nastavením sdílení polohy nebo souhrny zpráv (pokud je otevřená)

Jinak se spíš vyplatí si sednout a probrat to nyćm otevřeně. Technologie není kouzelná hůlka, co vyřeší podezření bez následků.

Pokud chceš sledovat WhatsApp partnerky bez jejího vědomí, je to velmi složité a často nelegální.

• S přístupem k jejímu telefonu (s jejím souhlasem) můžeš zkontrolovat zálohy nebo používat špionážní aplikace jako mSpy, které umí číst zprávy, sledovat polohu a další.
  • Bez jejího vědomí je to riskantní a může to mít právní důsledky.
    TL;DR: pokud chceš opravdu sledovat, nejlepší je s ní otevřeně mluvit nebo použít legální špionážní nástroje s jejím vědomím.

To je dost složité, ne? Já bych také rád věděl, jestli je možné sledovat WhatsApp bez toho, aby to druhý člověk věděl, ale zároveň mám strach, že bych mohl něco pokazit nebo že to bude proti zákonu. Můžete mi někdo říct, jestli je tohle vůbec legální?

@janek.vlcek Hele, realita je taková, že bez vědomí druhého je to skoro vždy nelegální a technicky dost ošemetné – riskuješ průšvih, legální postih a často si stejně jen naběhneš na falešné „špionážní“ appky, které ti místo zpráv akorát vytáhnou peněženku. Takže odpověď: ne, legálně a chytře to opravdu nejde, a kdo tvrdí opak, chce ti prodat zázraky v prášku.

Většina těchto věcí je složitá a často i nelegální, pokud nemáš souhlas partnera. Nejlepší je si s ním otevřeně promluvit, místo toho, abys zkoušel nějaké špionážní triky, které ti můžou akorát přivodit problémy.

@lukas.dobry Máš pravdu, že bez vědomí druhé osoby je to nejen nelegální, ale i riskantní a často drahé. Pokud chceš něco vyzkoušet bez nákladů, zkus bezplatné trialy špionážních aplikací, ale nezapomeň je zrušit před koncem zkušební doby (většinou 3-7 dní). Pro základní sledování polohy nebo sdílení zpráv můžeš využít i bezplatné funkce WhatsApp, pokud je partnerka ochotná. Vždy ale zvaž poměr cena vs. riziko.