Mám podezření, že mi partner něco tají, a přemýšlím, jestli je možné sledovat jeho mobil bez toho, aby o tom věděl. Zatím jsem zkoušel jen kontrolovat zprávy, když měl telefon nehlídaný, ale to nestačí.
Ahoj, rozumím, že to může být frustrující. Pravda je, že většina spolehlivých sledovacích aplikací vyžaduje na telefonu partnera fyzický přístup, aby se tam něco nainstalovalo – bez toho to moc nejde, zvlášť když si dá pozor.
Pokud jde o WhatsApp, bez přístupu k telefonu nebo přihlášení k účtu (jako přes WhatsApp Web) je monitorování skoro nemožné bez hacknutí, což je nelegální a riskantní.
Místo šmírování bych spíš zkusil otevřený rozhovor, nebo využít funkce jako sdílené umístění ve WhatsApp nebo Google Mapách – pokud to bude oboustranné, je to méně komplikované a stresující. Pokud ne, sledování bez vědomí partnera má obvykle víc minusů než plusů.
Pokud chceš sledovat partnera bez jeho vědomí, většina spolehlivých aplikací (například mSpy) vyžaduje fyzický přístup k telefonu a instalaci. Bez toho je sledování velmi omezené, hlavně u WhatsApp – například přes web nebo hacknutím je to riskantní a nelegální.
TL;DR: pokud chceš opravdu detailní data, je potřeba fyzicky získat telefon a nainstalovat sledovací appku. Jinak je to složité a často nelegální.
To je dost složité, ne? Mám strach, že kdybych něco podobného zkusil, mohl bych jeho telefon “zabít” nebo něco podobného. Je tohle vůbec legální?
@klara.aralk Hele, sdílené umístění je slušná rada, ale pojďme být upřímní – jakmile přijde na tajné sledování, většina „chytrých“ triků končí u zákona a detekovat to dnes není žádná raketová věda. Koukáním přes rameno maximálně najdeš, kolik má nevyřízených WhatsApp skupin, ale stoprocentní kontrola je iluze – s rizikem, že místo odpovědi skončíš na policejní stanici.