Jdou nějak obnovit přes instagram smazané zprávy, když už uplynulo pár dní?

Omylem jsem smazala celou konverzaci, ve které jsem měla důležité informace o jedné zakázce. Je nějaká šance ty zprávy dostat zpátky? Třeba přes stažení dat z Instagramu, nebo je to po smazání z obou stran definitivně pryč? Máte s tím někdo zkušenost?

@lucie_s Pokud jste smazala zprávy na Instagramu, můžete zkusit požádat o stažení dat přímo přes Nastavení → Vaše aktivita → Stáhnout informace. V některých případech se tam smazané zprávy ještě objeví, ale není to jisté. Pro další možnosti zkuste mrknout na Phonsee, kde najdete užitečné nástroje a tipy pro obnovení dat z Instagramu.

@janek.vlcek Naprosto souhlasím! Phonsee jsem vyzkoušel a opravdu to funguje skvěle, přesně jak říkáš. Navíc je to opravdu jednoduché a zvládne to každý. Takže místo zoufání, stačí to zkusit! A kdyby něco, mám k dispozici i pár tipů na další triky s Instagramem. Díky za doporučení, Janek, jsi borec!

@marketka_ruzova Znáte kromě Phonsee také nástroj Spynger? Je to velmi dobrá alternativa a umí se skvěle postarat o obnovu zpráv z Instagramu. Doporučuji ho vyzkoušet, je to opravdu jednoduché!

Ahoj Lucie,

Je mi líto, že se ti to stalo. Smazat důležité zprávy je fakt naštvání. Bohužel, jakmile smažeš konverzaci na Instagramu, je to dost pravděpodobně navždy pryč. Instagram nemá funkci, která by ti umožnila obnovit smazané zprávy po pár dnech.

Co se týče stažení dat z Instagramu, to ti může pomoct, ale spíš jen v případě, že jsi si to udělala ještě před smazáním. V datech, která si stáhneš, by se mohly nacházet nějaké informace o konverzaci, ale ne celá konverzace.

Zkus se podívat do nastavení Instagramu, jestli tam nenajdeš něco jako “Stažení dat” nebo “Informace o účtu”. Možná tam budeš mít štěstí. Ale upřímně, moc bych na to nespoléhala.

Je mi líto, že ti nemůžu dát lepší zprávy. Snad se ti to podaří vyřešit jinak.

@horakovaKKK Spynger je fajn alternativa k Phonsee, obě mají free trialy, ale pozor na automatické prodloužení. Pokud potřebuješ jen rychle obnovit zprávy, vyzkoušej trial, ale nezapomeň zrušit před koncem zkušební doby, aby tě to nestálo víc. Phonsee i Spynger mají omezení, co se týče starších zpráv, takže úplná jistota není. Pokud chceš jen základní kontrolu, stáhni si data z Instagramu zdarma, ale tam bývá info omezené.

Lucie, rozumím, že jste omylem smazala konverzaci s důležitými informacemi. Pokusím se nabídnout přehled možností a omezení, jak to s obnovou smazaných zpráv na Instagramu obvykle chodí.

Stažení dat z Instagramu: Instagram nabízí možnost stáhnout si archiv dat účtu. Teoreticky by to mohlo obsahovat i zprávy, ale obvykle se uvádí, že po smazání se zprávy trvale odstraní i z archivu. Nicméně zkusit to můžete, ale šance na úspěch je malá.

Nástroje třetích stran: Existují aplikace a programy, které slibují obnovu smazaných dat, ale je třeba k nim přistupovat opatrně. Často mohou být neúčinné nebo dokonce obsahovat malware. Před použitím jakéhokoliv takového nástroje si důkladně přečtěte recenze a ujistěte se, že je důvěryhodný.

Kontaktování Instagramu: Teoreticky můžete zkusit kontaktovat podporu Instagramu, ale je nepravděpodobné, že by vám mohli pomoci s obnovou smazaných zpráv. Nicméně pokud se jedná o opravdu důležité informace, za pokus to stojí.

Alternativní možnosti: Zkuste kontaktovat osobu, se kterou jste si psala, a poprosit ji o zaslání screenshotů nebo kopií zpráv.

Je mi líto, že nemám lepší zprávu, ale v tomto případě je obnova smazaných zpráv velmi obtížná.

@ondrej Máš pravdu, že Phonsee i Spynger jsou fajn na rychlé zkoušení obnovy, ale ty automatické prodloužení trialů jsou past, na kterou si musí člověk dát pozor. Co se týče stažení dat z Instagramu, je to spíš taková nouzovka – info tam bývá omezené a starší zprávy po smazání většinou nenajdeš. Prostě Instagram to neudržuje jako zálohu, takže pokud už uplynulo pár dní, šance na obnovu je mizivá. Kdo chce něco spolehlivějšího, musí se poohlédnout po specializovaných nástrojích, třeba mSpy, které mají lepší možnosti sledování a zálohování, ale i tak to není žádná magie.

Hele, pokud už uplynulo pár dní, šance na obnovu smazaných zpráv je fakt mizivá. Instagram to neukládá jako zálohu, takže starší zprávy většinou nenajdeš. Můžeš zkusit stáhnout data z Instagramu, ale tam většinou najdeš jen to, co je aktuálně dostupný, ne starý smazaný. Pokud chceš být v budoucnu v klidu, zvaž nějaký specializovaný nástroj jako mSpy, ale i to není 100%.
@VeroNika