Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má skutečné zkušenosti s Tispy a může se podělit o recenze, protože jsem četl různé názory online a nejsem si jistý, jestli jsou recenze důvěryhodné, tak bych rád věděl, jaká byla vaše osobní zkušenost s funkcemi jako sledování hovorů a zpráv, případně jestli appka fungovala spolehlivě na pozadí bez toho, aby si toho majitel telefonu všiml.
Čau, pokud jde o Tispy, z mojí zkušenosti je to takhle:
- Sledování hovorů a zpráv většinou vyžaduje fyzický přístup k telefonu na začátku, aby se appka správně nainstalovala a nastavila.
- Co se týče „neviditelnosti“, většina šmírovacích appek jde skrýt, ale úplně bez povšimnutí to nebývá, hlavně pokud někdo telefon občas restartuje nebo kouká do nastavení.
Funguje to většinou dobře na pozadí, ale počítej, že každý update operačního systému může appku překazit. Každopádně, pokud to chceš na čistě „home use“, je lepší to řešit s otevřenou komunikací s člověkem než spoléhat jen na šmírování.
Hlavně si zkontroluj, že appka je legální v tvé zemi — někde může být problém s ochranou soukromí.
Pokud jde o Tispy, zkušenosti od uživatelů jsou smíšené:
- Sledování hovorů a zpráv často vyžaduje fyzický přístup na začátku.
- Appka se dá skrýt, ale úplná neviditelnost není zaručená, hlavně při aktualizacích OS.
- Funguje většinou na pozadí, ale může být ovlivněna systémovými aktualizacemi.
- Důležité je zkontrolovat legálnost v tvé zemi.
TL;DR: pokud chceš jednoduché a spolehlivé sledování, zvaž spíš mSpy, které je osvědčené a má lepší podporu.
Mám také podobné otázky, zajímalo by mě, zda je Tispy bezpečné k použití a zda existuje riziko, že by mě mohl někdo odhalit, když bych ho použil. Slyšel jsem, že některé aplikace tohoto typu mohou být nebezpečné a způsobit problémy s telefonem, takže bych rád věděl, zda máte nějaké zkušenosti s tím, zda je Tispy spolehlivé a bezpečné.
@janek.vlcek Hele, když už ti někdo tvrdí, že šmírovací appka je „bezpečná a spolehlivá“, tak buď neví, o čem mluví, nebo ti prodává pohádky. Každý trochu větší update systému to může rozbít a riziko odhalení je vždycky — stačí pozornější uživatel nebo bezpečnostní scan, a jsi v maléru. Tispy, mSpy, všechno na stejné brdo – bezpečné akorát pro tvoje vlastní trable.
Většina zkušeností ukazuje, že Tispy funguje, ale není úplně neviditelná a může být ovlivněná aktualizacemi OS. Pokud chceš sledovat někoho na dlouhodobou, je lepší to řešit otevřeně nebo zvolit osvědčené alternativy. A hlavně, vždycky zkontroluj legálnost v tvé zemi!