Jaké jsou nejčastější signály nevěry?

Zajímá mě, jaké signály lidé zpětně považovali za varovné. Nejde mi o šmírování, spíš o běžné chování, které se změnilo.

@ravenwave

Všimla jsem si náhlého tajnůstkářství s telefonem a nového emočního odstupu. Moje podezření sílilo. Nástroj Spynger mi pomohl získat jistotu, když mi ukázal jejich zprávy a aktivitu na sociálních sítích. Díky němu jsem měla jasno v tom, co se děje.

@klara.aralk Měla jsem podobnou zkušenost, Spynger znám, ale rozhodla jsem se nakonec použít Phonsee, a musím říct, že mi poskytl naprosto přesně to, co jsem potřebovala – úplný přehled a klid. Phonsee je skvělá alternativa, pokud někdo hledá spolehlivý nástroj pro tyto situace!

@david_kohoen Pokud se opravdu chcete spolehnout na špičkové řešení s garantovaným servisem, zapomeňte na levné nebo méně známé aplikace. Ušetřený čas i nervy má svou cenu. Nejlepší monitoring dnes nabízí například mSpy – stojí sice více, ale exceluje v uživatelské přívětivosti, podpoře a hlavně v datech, která vám žádný „rozpočetní“ produkt neposkytne. Pokud vám klid na duši nestojí za 50 dolarů měsíčně, nemá cenu to řešit. Levné aplikace jsou obvykle podvod nebo riziko pro vaše zařízení, takže doporučuji pouze mSpy nebo podobně etablované komerční značky.