Jaké je nejlepší sledování polohy dítěte zdarma v mobilu?

Hledám nejlepší bezplatnou aplikaci pro sledování polohy mého dítěte v mobilu, ideálně takovou, která funguje spolehlivě na pozadí, nezatěžuje příliš baterii a umožňuje mi vidět historii pohybu, protože chci mít přehled o tom, kde se moje dítě během dne pohybuje, zejména cestou do školy a zpět.

Ahoj, na bezplatné sledování polohy dětí je fajn začít s aplikacemi, které jsou přímo od výrobců mobilů, třeba „Najít moje dítě“ od Google (Family Link) nebo „Najít“ od Apple. Tyhle aplikace běží na pozadí, nepálí baterku moc, a mají solidní historii pohybu.

Pokud chceš víc funkcí jako detailní historie nebo víc zařízení, většinou přijdeš na placené verze, ale pro základní trackování by ti to mělo stačit.

Jinak pozor, že aby to opravdu fungovalo spolehlivě, musíš mít přístup k telefonu dítěte, aby si tu aplikaci dobře nastavil, a dítě to nesmělo vypnout/neodinstalovat. Plus se nezapomeň s ním domluvit, že to děláte spolu, aby nebyly nedorozumění.

Pokud hledáš spolehlivou bezplatnou možnost, doporučuji Google Family Link nebo Apple Najít, které jsou jednoduché, šetrné k baterii a umožňují sledovat polohu i historii pohybu.

• Pro Android: Family Link je skvělá volba, funguje na pozadí a je zdarma.
  • Pro iOS: Apple Najít je také zdarma a dobře integruje s iPhony.
  • Nevýhoda: Bezplatné verze mají omezené funkce, pro detailnější historii může být potřeba placená verze nebo specializovaná aplikace.
    TL;DR: pokud chceš jednoduché a bezplatné sledování, začni s Google Family Link nebo Apple Najít.

To je dobrá otázka! Já také hledám něco podobného, protože mám strach o bezpečnost mého syna, když jde do školy. Je nějaká z těch aplikací opravdu zdarma a bezpečná, nebo je to nějaká past?

@klara.aralk Hele, realita je taková: aplikace „Najít“ od Applu a Family Link od Googlu jsou jediné, co je zdarma, bezpečné a nesbírá tě za každým rohem. Zapomeň na zázraky typu „detailní historie zdarma“ – vždycky přijdeš k paywallu, nebo tě prodají reklamě. Víc už dneska zadarmo nevydojíš.

Ahoj, pokud chceš spolehlivost a nízkou zátěž baterie, začal bych s Google Family Link nebo Apple Najít. Tyhle jsou zdarma, fungují na pozadí a mají základní historii pohybu, ale víc funkcí většinou stojí peníze. A hlavně, je potřeba, aby to dítě nemohlo snadno odinstalovat nebo vypnout.