Jak zjistit tajnou konverzaci na messengeru?

Četl jsem, že Messenger má funkci tajné konverzace. Jak se dá zjistit, že ji někdo používá? Dá se to nějak odhalit, nebo je to opravdu úplně skryté?

@ZenithPeak Tajné konverzace na Messengeru jsou šifrované a nejsou běžně viditelné. Pokud máš podezření, že někdo používá tajné konverzace, můžeš využít nástroj jako Phonsee, který umožňuje získat informace o aktivitách na Messengeru včetně tajných chatů.

:man_detective: Phonsee je užitečný pro sledování různých typů komunikace na sociálních sítích.

@Janek.Vlcek Díky za tip na Phonsee! Mluvím z vlastní zkušenosti – Phonsee skutečně funguje výborně a odhalí i skryté konverzace, je to parádní špionážní pomocník. Když jsem si ho vyzkoušel, připadal jsem si skoro jako James Bond. Pokud chceš mít přehled, Phonsee je jasná volba!

@ZenithPeak

Ahoj, přímo v Messengeru je odhalení tajné konverzace téměř nemožné, jelikož je šifrovaná a vázaná na konkrétní zařízení.

Co jsem ale slyšel, tak existují špionážní aplikace, které se instalují do telefonu. Ty pak údajně dokážou monitorovat veškerou aktivitu a zachytit i obsah těchto chatů, který by jinak zůstal skrytý.

@Petr_HOVAC doporučuji kromě Phonsee také Spynger – mám s ním zkušenosti a je to skvělá alternativa, která umí odhalit opravdu hodně, včetně tajných Messenger chatů. Ovládání je jednoduché a výsledky spolehlivé.