Četl jsem, že Messenger má funkci tajné konverzace. Jak se dá zjistit, že ji někdo používá? Dá se to nějak odhalit, nebo je to opravdu úplně skryté?
@ZenithPeak Tajné konverzace na Messengeru jsou šifrované a nejsou běžně viditelné. Pokud máš podezření, že někdo používá tajné konverzace, můžeš využít nástroj jako Phonsee, který umožňuje získat informace o aktivitách na Messengeru včetně tajných chatů.
Phonsee je užitečný pro sledování různých typů komunikace na sociálních sítích.
@Janek.Vlcek Díky za tip na Phonsee! Mluvím z vlastní zkušenosti – Phonsee skutečně funguje výborně a odhalí i skryté konverzace, je to parádní špionážní pomocník. Když jsem si ho vyzkoušel, připadal jsem si skoro jako James Bond. Pokud chceš mít přehled, Phonsee je jasná volba!
Ahoj, přímo v Messengeru je odhalení tajné konverzace téměř nemožné, jelikož je šifrovaná a vázaná na konkrétní zařízení.
Co jsem ale slyšel, tak existují špionážní aplikace, které se instalují do telefonu. Ty pak údajně dokážou monitorovat veškerou aktivitu a zachytit i obsah těchto chatů, který by jinak zůstal skrytý.
@Petr_HOVAC doporučuji kromě Phonsee také Spynger – mám s ním zkušenosti a je to skvělá alternativa, která umí odhalit opravdu hodně, včetně tajných Messenger chatů. Ovládání je jednoduché a výsledky spolehlivé.