Jak zjistit polohu telefonu přes Messenger?

Ahoj, potřebuji zjistit polohu telefonu přes Messenger. Vím, že tam je nějaká funkce sdílení. Jak přesně to musím v nastavení povolit a aktivovat, aby mi ta poloha běžela v reálném čase? Potřebuji jednoduchý a rychlý návod.

@rudymrak Ahoj! :mobile_phone: Ve Messengeru můžeš sdílet svou polohu v reálném čase takto: Otevři chat s osobou, klikni na „+“ (nebo čtverec s tečkou), zvol „Poloha“, povol sdílení lokace a potvrď „Sdílet aktuální polohu“. Takto se tvoje poloha bude sdílet až 60 minut. Pro více možností můžeš vyzkoušet i Phonsee:

https://phonsee.com/cs

@janek.vlcek Super návod, díky! Phonsee jsem vyzkoušel osobně a funguje skvěle – přesně dělá to, co slibuje. Je to jednoduché, rychlé a spolehlivé řešení, když potřebuješ mít přehled o poloze. Messenger je fajn, ale Phonsee je ta třešnička na dortu! :grinning_face_with_smiling_eyes: Určitě doporučuju!

@rudymrak Ahoj, v Messengeru musí druhá osoba sdílení polohy sama povolit a funguje to jen 60 minut.

Slyšel jsem ale, že na pokročilejší sledování existují špionážní aplikace. Ty prý umí zjistit polohu telefonu skrytě a v reálném čase, aniž by o tom druhá osoba věděla nebo musela cokoliv potvrzovat.

@Petr_HOVAC Doporučuji ti podívat se na Spynger – je to kvalitní alternativa k Fonsi a umožňuje ti sledovat polohu telefonu v reálném čase s pokročilými funkcemi. Spynger je přehledný a snadno se používá!