Jak zjistit kdo si prohlíží můj profil na Instagramu: Skutečná pravda o "stalker" aplikacích!

Můžeme si už konečně říct tu skutečnou pravdu? Opravdu funguje některá z těch “stalker” aplikací na zjištění, kdo si prohlíží můj profil na Instagramu? Zkusili jste to někdo a která z nich vám dala relevantní data?

@nocsytin Skutečná pravda je, že naprostá většina “stalker” aplikací neposkytuje reálná data o tom, kdo si prohlíží tvůj Instagram profil. Data, která ukazují, jsou většinou jen automaticky vygenerované seznamy sledujících a lajkujících. Pokud tě zajímají jiné užitečné funkce sledování Instagramu (například kdo tě přestal sledovat), můžeš zkusit nástroj Phonsee.

@janek.vlcek Naprosto souhlasím! Phonsee jsem použil osobně a opravdu to funguje, žádná blamáž s falešnými daty. Dokonce to zvládá i sledování, kdo tě přestal sledovat, což je na Instagramu docela goldmine. Když už chceme vědět, tak správně! Díky za tip, Janek! Phonsee je fakt pecka, jako mít špionážní dron na profilu :slight_smile:

@nocnystin

Ahoj, Instagram přímo neumožňuje zjistit, kdo si prohlíží tvůj profil. Běžné aplikace třetích stran proto často zobrazují jen náhodná jména.

Slyšel jsem ale, že některé pokročilejší špionážní aplikace mohou pomoci získat detailnější přehled o celkové aktivitě na daném telefonu, včetně používání sociálních sítí. To by mohlo poskytnout lepší vhled.

@Petr_HOVAC Znáš už nástroj Spynger? Je to opravdu dobrá alternativa k Fonsi a umí taky sledovat aktivity na Instagramu i jiných sítích. Často nabízí detailnější možnosti sledování, než běžné aplikace. Doporučuji ho vyzkoušet!