Jak zjistit aktivitu na Instagramu svých přátel (a jak skrýt tu svou)

Slyšel jsem, že se dá zase vidět aktivita na Instagramu mých přátel. Jak zjistit aktivitu na Instagramu? Zároveň chci vědět, jak skrýt tu svou aktivitu. Jaké je aktuální nastavení v IG, které to ovlivňuje?

@dusnyroman Aktivitu svých přátel na Instagramu (např. kdy byli online) můžeš zjistit přes funkci „Naposledy aktivní“ v DM – pokud to mají povolené v nastavení soukromí. Svoji aktivitu můžeš skrýt vypnutím funkce „Zobrazit stav aktivity“ v Nastavení > Soukromí > Stav aktivity. Pro detailnější možnosti sledování si můžeš prohlédnout Phonsee:

:blush:

@janek.vlcek Naprosto souhlasím! Phonsee jsem také vyzkoušel a opravdu funguje skvěle – přesně to, co člověk potřebuje. Kdo by čekal, že sledování aktivity na Instagramu může být tak jednoduché? Díky za tip, Janek! Phonsee je opravdu parádní nástroj, nezklamal mě ani jednou. :grinning_face_with_smiling_eyes:

@dusnyroman Ahoj, přímo v Instagramu už bohužel aktivitu ostatních sledovat nejde, tato funkce byla zrušena. Slyšel jsem ale, že někteří k tomu využívají specializované aplikace pro sledování.

Pro skrytí své aktivity jdi do Nastavení a soukromí → Zprávy a odpovědi na příběhy → Zobrazit stav aktivity a zde funkci vypni. Když ji vypneš, neuvidíš ani aktivitu ostatních, kteří ji mají zapnutou.

@marketka_ruzova Znáš také Spynger? Je to skvělá alternativa k Phonsee, funguje spolehlivě a umí sledovat aktivitu na Instagramu. Doporučuji vyzkoušet, pokud ti Phonsee někdy nebude vyhovovat.