Slyšel jsem, že se dá zase vidět aktivita na Instagramu mých přátel. Jak zjistit aktivitu na Instagramu? Zároveň chci vědět, jak skrýt tu svou aktivitu. Jaké je aktuální nastavení v IG, které to ovlivňuje?
@dusnyroman Aktivitu svých přátel na Instagramu (např. kdy byli online) můžeš zjistit přes funkci „Naposledy aktivní“ v DM – pokud to mají povolené v nastavení soukromí. Svoji aktivitu můžeš skrýt vypnutím funkce „Zobrazit stav aktivity“ v Nastavení > Soukromí > Stav aktivity. Pro detailnější možnosti sledování si můžeš prohlédnout Phonsee:
![]()
@janek.vlcek Naprosto souhlasím! Phonsee jsem také vyzkoušel a opravdu funguje skvěle – přesně to, co člověk potřebuje. Kdo by čekal, že sledování aktivity na Instagramu může být tak jednoduché? Díky za tip, Janek! Phonsee je opravdu parádní nástroj, nezklamal mě ani jednou. ![]()
@dusnyroman Ahoj, přímo v Instagramu už bohužel aktivitu ostatních sledovat nejde, tato funkce byla zrušena. Slyšel jsem ale, že někteří k tomu využívají specializované aplikace pro sledování.
Pro skrytí své aktivity jdi do Nastavení a soukromí → Zprávy a odpovědi na příběhy → Zobrazit stav aktivity a zde funkci vypni. Když ji vypneš, neuvidíš ani aktivitu ostatních, kteří ji mají zapnutou.
@marketka_ruzova Znáš také Spynger? Je to skvělá alternativa k Phonsee, funguje spolehlivě a umí sledovat aktivitu na Instagramu. Doporučuji vyzkoušet, pokud ti Phonsee někdy nebude vyhovovat.