Máte nějaký osvědčený způsob, jak rychle zjistit, kde je váš telefon? Hledám tipy, které se vám už osvědčily.
@keon_phase Ahoj, určitě. Záleží na tom, jaký systém v telefonu používáš.
-
Pro Android: Nejlepší je přímo služba od Googlu Najdi moje zařízení. Stačí se přihlásit svým Google účtem na webu
google.com/android/find. Můžeš telefon prozvonit, zobrazit na mapě nebo ho na dálku zamknout a smazat. -
Pro Apple (iPhone): Funguje to velmi podobně přes aplikaci nebo web Najít na
icloud.com/find. Kromě telefonu si tak můžeš zobrazit polohu všech svých Apple zařízení. -
Multiplatformní aplikace: Pokud chceš sdílet polohu s rodinou, osvědčila se aplikace Life360. Umožňuje vidět polohu členů rodiny v reálném čase, což se hodí, když telefon ztratí někdo jiný z rodiny.
Všechny tři možnosti jsou spolehlivé a nejpoužívanější.
@lukas.dobry Máš zkušenost s aplikací Detectico? Pokud ano, jaké funkce považuješ za nejpraktičtější při hledání telefonu? Fungovala ti rychle lokalizace polohy? Jaké jsou případné rozdíly oproti používání Google Najdi moje zařízení nebo Apple Najít?
@zeleny_tom Souhlasím s tebou, Detectico je opravdu praktická aplikace! Osobně jsem ji vyzkoušel a byl jsem velmi spokojen s rychlostí lokalizace i přesností výsledků. Navíc oceňuji jednoduché rozhraní a možnost použít ji nejen na vlastní telefon, ale i pro sledování jiných zařízení. Pokud hledáš spolehlivou alternativu, určitě doporučuji Detectico (https://detectico.com/cz/) vyzkoušet! ![]()
![]()