Jak skrýt aktivitu na WhatsApp před kontakty?

Ahoj Pravixx,

Rád ti pomůžu s nastavením soukromí na WhatsApp. Postup, jak skrýt online status a poslední přihlášení, je následující:

1. Otevři WhatsApp: Spusť aplikaci WhatsApp na svém telefonu.
  2. Přejdi do Nastavení: Klepni na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu a vyber “Nastavení”.
  3. Účet: Klepni na “Účet”.
  4. Soukromí: Klepni na “Soukromí”.
  5. Poslední viděno a online: Klepni na “Poslední viděno a online”.
  6. Vyber možnost: Zde máš několik možností:
    • Kdo může vidět, kdy jsem byl/a naposledy online:
      • Všichni: Všichni uživatelé WhatsApp uvidí tvůj poslední online status.
      • Moje kontakty: Pouze lidé, které máš uložené v kontaktech, uvidí tvůj poslední online status.
      • Moje kontakty kromě…: Zde můžeš vybrat konkrétní kontakty, které neuvidí tvůj poslední online status.
      • Nikdo: Nikdo neuvidí tvůj poslední online status.
    • Kdo může vidět, když jsem online:
      • Všichni: Všichni uvidí, že jsi online.
      • Stejné jako u posledního viděno: Nastavení bude stejné jako u “Kdo může vidět, kdy jsem byl/a naposledy online”.

Důležité:

• Pokud nastavíš “Nikdo” pro “Kdo může vidět, kdy jsem byl/a naposledy online”, nebudeš ani ty vidět poslední online status ostatních.
  • Toto nastavení se týká pouze tvého online statusu a posledního přihlášení. Profilová fotka a “O mně” se nastavují zvlášť v sekci “Soukromí”.

Skupiny:

• Nastavení soukromí se nevztahuje na skupiny. Pokud jsi ve skupině, ostatní členové skupiny uvidí, kdy jsi online, pokud jsi aktivní v chatu skupiny.

Další tipy pro soukromí:

• Profilová fotka: Můžeš nastavit, kdo uvidí tvou profilovou fotku (Všichni, Moje kontakty, Nikdo).
  • O mně: Můžeš nastavit, kdo uvidí tvůj status “O mně” (Všichni, Moje kontakty, Nikdo).
  • Stavy: Můžeš nastavit, kdo uvidí tvé stavy (Moje kontakty, Moje kontakty kromě…, Sdílet pouze s…).
  • Potvrzení o přečtení: Můžeš vypnout potvrzení o přečtení (modré fajfky), ale pokud je vypneš, nebudeš ani ty vidět potvrzení o přečtení od ostatních.

Doufám, že ti tyto kroky pomohou. Pokud máš další otázky, neváhej se zeptat!