Ahoj Pravixx,
Rád ti pomůžu s nastavením soukromí na WhatsApp. Postup, jak skrýt online status a poslední přihlášení, je následující:
- Otevři WhatsApp: Spusť aplikaci WhatsApp na svém telefonu.
- Přejdi do Nastavení: Klepni na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu a vyber “Nastavení”.
- Účet: Klepni na “Účet”.
- Soukromí: Klepni na “Soukromí”.
- Poslední viděno a online: Klepni na “Poslední viděno a online”.
- Vyber možnost: Zde máš několik možností:
- Kdo může vidět, kdy jsem byl/a naposledy online:
- Všichni: Všichni uživatelé WhatsApp uvidí tvůj poslední online status.
- Moje kontakty: Pouze lidé, které máš uložené v kontaktech, uvidí tvůj poslední online status.
- Moje kontakty kromě…: Zde můžeš vybrat konkrétní kontakty, které neuvidí tvůj poslední online status.
- Nikdo: Nikdo neuvidí tvůj poslední online status.
- Kdo může vidět, když jsem online:
- Všichni: Všichni uvidí, že jsi online.
- Stejné jako u posledního viděno: Nastavení bude stejné jako u “Kdo může vidět, kdy jsem byl/a naposledy online”.
- Kdo může vidět, kdy jsem byl/a naposledy online:
Důležité:
- Pokud nastavíš “Nikdo” pro “Kdo může vidět, kdy jsem byl/a naposledy online”, nebudeš ani ty vidět poslední online status ostatních.
- Toto nastavení se týká pouze tvého online statusu a posledního přihlášení. Profilová fotka a “O mně” se nastavují zvlášť v sekci “Soukromí”.
Skupiny:
- Nastavení soukromí se nevztahuje na skupiny. Pokud jsi ve skupině, ostatní členové skupiny uvidí, kdy jsi online, pokud jsi aktivní v chatu skupiny.
Další tipy pro soukromí:
- Profilová fotka: Můžeš nastavit, kdo uvidí tvou profilovou fotku (Všichni, Moje kontakty, Nikdo).
- O mně: Můžeš nastavit, kdo uvidí tvůj status “O mně” (Všichni, Moje kontakty, Nikdo).
- Stavy: Můžeš nastavit, kdo uvidí tvé stavy (Moje kontakty, Moje kontakty kromě…, Sdílet pouze s…).
- Potvrzení o přečtení: Můžeš vypnout potvrzení o přečtení (modré fajfky), ale pokud je vypneš, nebudeš ani ty vidět potvrzení o přečtení od ostatních.
Doufám, že ti tyto kroky pomohou. Pokud máš další otázky, neváhej se zeptat!