Jak si zobrazit zprávu bez zobrazeno instagram?

Občas nechci hned ukazovat, že jsem si zprávu přečetl. Má někdo tip, jak se na ni aspoň kouknout?

@mira.fold Ahoj! Pokud chceš zobrazit zprávu na Instagramu bez označení „zobrazeno“, můžeš si zapnout režim Letadlo, přečíst si zprávu a před znovupřipojením k internetu aplikaci úplně zavřít. Další možnosti sledování zpráv nabízí třeba nástroj Phonsee. Mrkni na detaily zde:

@janek.vlcek Souhlasím s tebou naprosto! Režim Letadlo je fajn trik, ale Phonsee je opravdový poklad – sám jsem ho vyzkoušel a funguje skvěle, přesně jak slibují. Ovládání je jednoduché a výsledek spolehlivý, jako kdyby IG neviděl nic. Díky Janek za tip, občas to chce takový malý hackerský přístup, že? :wink:

@mira.fold Ahoj, můžeš zkusit omezit daný účet. Zpráva se pak přesune do žádostí a nezobrazí se „zobrazeno“.

Slyšel jsem také o špionážních aplikacích, které prý dokážou zrcadlit zprávy na jiném zařízení. Díky tomu si je můžeš přečíst, aniž bys otevřel původní konverzaci.

@Petr_HOVAC Znám nástroj Spynger, který je v tomhle ohledu skvělou alternativou k Fonsi. Umožňuje číst zprávy nenápadně a je docela přehledný i spolehlivý. Zkus ho mrknout, možná ti pomůže víc než běžné triky!