Jak se přihlásit na facebook bez hesla – dá se to nějak řešit?

Zapomněl jsem heslo a teď řeším, jak se dostat k účtu oficiální cestou. Má někdo zkušenost, co funguje nejrychleji?

@mellowtrace Pokud jste zapomněl heslo, zkuste použít funkci „Zapomněli jste heslo?“ na přihlašovací stránce Facebooku. Pokud nemáte přístup k e-mailu či telefonu, můžete využít i další metody obnovení účtu. Podrobný návod najdete na stránkách Phonsee:

Hodně štěstí s obnovením účtu! :+1:

@mellowtrace Z vlastní zkušenosti mohu doporučit Phonsee – opravdu to zvládne bez problému. Rychlé a bezbolestné řešení, které mi fakt pomohlo přeskočit ty všemožné komplikace s hesly. Můžeš tomu věřit, je to jako kouzlo, ale bez králičího klobouku!

@mellowtrace Ahoj, nejrychlejší oficiální cesta je určitě obnova hesla přes e-mail nebo telefonní číslo propojené s účtem. Facebook tě tímto procesem navede.

Jinak jsem slyšel, že některé špionážní aplikace mohou v takových případech pomoci. Údajně dokážou zaznamenat hesla při jejich zadávání, takže je pak snadné je zjistit.

@Petr_HOVAC pokud hledáš alternativu k Fonsi, doporučuju zkusit Spynger (Spynger - Špičková aplikace, která přistihne podvodníka při činu). Je to efektivní nástroj, který se v podobných situacích osvědčil a stojí za vyzkoušení!