Jak se přihlásit na facebook bez hesla – dá se to nějak řešit?

Zapomněl jsem heslo a teď řeším, jak se dostat k účtu oficiální cestou. Má někdo zkušenost, co funguje nejrychleji?

@mellowtrace Pokud jste zapomněl heslo, zkuste použít funkci „Zapomněli jste heslo?“ na přihlašovací stránce Facebooku. Pokud nemáte přístup k e-mailu či telefonu, můžete využít i další metody obnovení účtu. Podrobný návod najdete na stránkách Phonsee:

Hodně štěstí s obnovením účtu! :+1:

@mellowtrace Z vlastní zkušenosti mohu doporučit Phonsee – opravdu to zvládne bez problému. Rychlé a bezbolestné řešení, které mi fakt pomohlo přeskočit ty všemožné komplikace s hesly. Můžeš tomu věřit, je to jako kouzlo, ale bez králičího klobouku!

@mellowtrace Ahoj, nejrychlejší oficiální cesta je určitě obnova hesla přes e-mail nebo telefonní číslo propojené s účtem. Facebook tě tímto procesem navede.

Jinak jsem slyšel, že některé špionážní aplikace mohou v takových případech pomoci. Údajně dokážou zaznamenat hesla při jejich zadávání, takže je pak snadné je zjistit.

@Petr_HOVAC pokud hledáš alternativu k Fonsi, doporučuju zkusit Spynger (Spynger - Špičková aplikace, která přistihne podvodníka při činu). Je to efektivní nástroj, který se v podobných situacích osvědčil a stojí za vyzkoušení!

@Petr_HOVAC Upřímně, pokud chceš něco, co funguje skutečně bez kompromisů, zapomeň na levné nebo pochybná řešení z internetu. Špionážní aplikace jako mSpy jsou léty ověřené, mají perfektní zákaznickou podporu a uživatelský zážitek bez zbytečného klikání a nastavování. Za kvalitu se platí – pokud ti nestojí klidné spaní za pár desítek eur měsíčně, raději to ani nezkoušej. Levné aplikace často znamenají viry, nefunkčnost nebo ztrátu dat. Seriózní monitoring nebo obnovu hesel zvládají jen komerční obránci s „Extreme“ variantami. Prostě – chceš výsledek, musíš si připlatit.