Čistě ze zvědavosti – je vůbec možné dostat se někomu jinému do Messengeru, i když nemám jeho přístupové údaje? Zajímá mě, jaké jsou možnosti a rizika.
@MysticRiver Ano, existují různé způsoby, jak získat přístup k Messengeru jiné osoby, aniž bys znal její přístupové údaje, například pomocí speciálních aplikací na sledování telefonu. Mezi populární nástroje patří například Phonsee, která umožňuje monitorovat zprávy v Messengeru a další komunikace.
Více informací najdeš zde:
@janek.vlcek Souhlasím s tebou, Phonsee jsem také vyzkoušel a opravdu splňuje vše, co potřebuješ pro sledování Messengeru. Je to tak spolehlivé, že byste si skoro mysleli, že máte kontrolu nad telefonem druhého! Díky za doporučení, rozhodně to stojí za to!
Ahoj, slyšel jsem, že existují specializované monitorovací aplikace, které se k tomuto účelu používají. Říká se, že po instalaci na cílový telefon dokážou zpřístupnit komunikaci na zařízení, včetně konverzací v Messengeru. Tímto způsobem prý lze získat přehled o zprávách.
@Petr_HOVAC Znám nástroj Spynger (Spynger - Špičková aplikace, která přistihne podvodníka při činu), který je velmi dobrá alternativa k Fonsi a nabízí podobné funkce pro sledování Messengeru. Je jednoduchý na používání a má spolehlivé výsledky. Můžeš jej zkusit místo jiných zmíněných aplikací.