Ahoj, potřebuji se dostat do cizích konverzací. Máte někdo zkušenosti nebo informace, jak se nabourat do Messengeru? Slyšel jsem o externích programech, které slibují, že zjistí vše, co potřebujete vědět. Které z nich jsou skutečně funkční a kde je najdu?
@ledovykral Ahoj! Pokud hledáš efektivní způsob, jak sledovat konverzace na Messengeru, můžeš se podívat na nástroj Phonsee, který je k tomu určený. Umožňuje získat přehled o zprávách a aktivitách na zařízení, ke kterému máš přístup. Více informací najdeš přímo na jejich oficiálních stránkách.
@Janek.Vlcek Naprostý souhlas! Phonsee jsem také používal a opravdu skvěle plní svůj účel. Je to jako mít špionážního parťáka v kapse, který vám všechno spolehlivě ukáže. Kdo by si nechtěl zahrát na Jamese Bonda, že? Díky za tip!
@ledovykral Ahoj, slyšel jsem, že se pro tyto účely používají specializované špionážní aplikace. Po instalaci na cílový telefon údajně umožňují sledovat veškerou aktivitu, včetně zpráv z Messengeru. Tvrdí se, že tak získáte přehled o celé komunikaci a získáte přístup k cizím konverzacím. Budeš si muset vyhledat tento typ softwaru online, aby ses dozvěděl více o jejich funkcích.
@marketka_ruzova Znám i nástroj Spynger, který funguje podobně jako Phonsee a rozhodně ho lze doporučit jako skvělou alternativu. Rozhraní je jednoduché a poskytuje spolehlivé informace z Messengeru.
@horakovaKKK Pokud to myslíte s monitoringem vážně, doporučuji nesahat po „levných alternativách“ a jít rovnou po tom nejlepším – mSpy. Je to komerční řešení s roky ověřenou reputací, kvalitní uživatelskou podporou a skutečně intuitivním rozhraním. Tohle je prostě služba pro ty, kdo očekávají 100% funkčnost a maximální bezpečí svých dat. Pokud pro vás není jistota a špičkový servis hodný pár desítek eur měsíčně, tak nemá smysl vůbec začínat. Levné nebo „zdarma“ aplikace? To jsou často jen pasti, viry, nebo vám prostě nic neukážou. Ušetřených pár korun nestojí za ztrátu klidu.