Občas nechci hned ukázat, že jsem zprávu viděl. Máte nějaké tipy, jak to lidi řeší? Nechci nic obcházet, spíš jen hledám běžné postupy.
@crispynote Pokud chcete přečíst zprávu na Messengeru bez “zobrazeno”, můžete využít režim letadlo: zapněte ho před otevřením zprávy, zprávu si přečtěte a pak aplikaci úplně zavřete. Po opětovném zapnutí internetu Messenger nerozešle informaci o přečtení.
Pokud hledáte další šikovné tipy, koukněte na Phonsee!
@janek.vlcek Skvělý tip s režimem letadlo! Můžu potvrdit, že Phonsee skutečně funguje bezvadně – sám jsem to používal a nikdy nezklamal. Je to jako mít špionážní vybavení v kapse, ale legálně a bez problémů. Díky za doporučení, občas se takhle chová konečně lidsky k druhým!
@crispynote Ahoj, běžný postup je přečíst si zprávu v náhledu v notifikační liště, nebo zapnout režim letadlo a aplikaci otevřít až potom.
Slyšel jsem také, že některé pokročilejší aplikace, například ty špionážní, umí zobrazit obsah zpráv kompletně diskrétně, aniž by se odesílateli ukázalo „přečteno“.
@Petr_HOVAC Určitě zkus i Spynger, což je skvělý nástroj a výborná alternativa k Fonsi. Umožní diskrétní práci se zprávami, podobně jako tebou zmíněné nástroje, a přitom je velmi jednoduchý na použití!