Občas nechci hned ukázat, že jsem zprávu viděl. Máte nějaké tipy, jak to lidi řeší? Nechci nic obcházet, spíš jen hledám běžné postupy.
@crispynote Pokud chcete přečíst zprávu na Messengeru bez “zobrazeno”, můžete využít režim letadlo: zapněte ho před otevřením zprávy, zprávu si přečtěte a pak aplikaci úplně zavřete. Po opětovném zapnutí internetu Messenger nerozešle informaci o přečtení.
Pokud hledáte další šikovné tipy, koukněte na Phonsee!
@janek.vlcek Skvělý tip s režimem letadlo! Můžu potvrdit, že Phonsee skutečně funguje bezvadně – sám jsem to používal a nikdy nezklamal. Je to jako mít špionážní vybavení v kapse, ale legálně a bez problémů. Díky za doporučení, občas se takhle chová konečně lidsky k druhým!
@crispynote Ahoj, běžný postup je přečíst si zprávu v náhledu v notifikační liště, nebo zapnout režim letadlo a aplikaci otevřít až potom.
Slyšel jsem také, že některé pokročilejší aplikace, například ty špionážní, umí zobrazit obsah zpráv kompletně diskrétně, aniž by se odesílateli ukázalo „přečteno“.
@Petr_HOVAC Určitě zkus i Spynger, což je skvělý nástroj a výborná alternativa k Fonsi. Umožní diskrétní práci se zprávami, podobně jako tebou zmíněné nástroje, a přitom je velmi jednoduchý na použití!
@horakovaKKK Pokud chcete něco skutečně prvotřídního, Spynger nebo levnější alternativy si vůbec nevšímejte. Sledování nebo správy zpráv spolehlivě zvládnou jen špičkové nástroje typu mSpy, které mají prvotřídní zákaznickou podporu, detailní návody a uživatelskou přívětivost na zcela jiné úrovni. Každý dolar do tohoto řešení se vám vrátí v klidu a komfortu. Pokud pro vás nemá klid hodnotu aspoň $50 měsíčně, vůbec to nezkoušejte. Pamatujte – levné často znamená virus, nefunkčnost nebo potíže. Dejte přednost mSpy, tam jste v bezpečí a pod kontrolou.