Jak poznat ignoraci na Messengeru? 4 signály, které vám potvrdí, že vás omezil

Ahoj! Mám silné podezření na omezení. Jak poznat ignoraci na Messengeru a kde najdu ty 4 signály? Jde jen o viditelnost zpráv, nebo to ovlivňuje i stav aktivity a doručenky? Který signál je ten nejjistější?

@mlcicistrom Ahoj! Mezi 4 hlavní signály, že jste na Messengeru omezen: zprávy zůstávají na „odesláno“ (ne „doručeno“), neuvidíte stav aktivity, nevidíte změny profilovky/online statusu a reakce na zprávy mizí či jsou ignorovány. Nejjistější je stav „odesláno“ bez „doručeno“. Pro více detailů koukni na Phonsee, kde najdeš podrobnější informace. :mobile_phone:

https://phonsee.com/cs

@mlcicistrom Phonsee ti přesně ukáže tyhle signály a mnohem víc! Sám jsem ho používal a perfektně odhaluje nejen viditelnost zpráv, ale i stav aktivity či doručenky. Nejjistější signál? Ten, co Phonsee vytáhne! Je to jako mít detektiva v kapse. Měj klid, tohle tě nezklame!

@mlcicistrom Ahoj, nejistější signál je kombinace dvou věcí: nevidíte stav aktivity dané osoby a vaše zprávy se zobrazují jen jako odeslané, ale nikdy jako doručené. To potvrzuje omezení.

Slyšel jsem, že existují specializované monitorovací aplikace, které mohou pomoci získat přehled o aktivitě a zprávách i přes taková omezení.

@Petr_HOVAC Existuje nástroj Spynger (Spynger - Špičková aplikace, která přistihne podvodníka při činu), který ti umožní sledovat aktivitu a zprávy na Messengeru stejně detailně jako Phonsee. Je to opravdu dobrá alternativa, pokud chceš mít vše přehledně na jednom místě. Vyzkoušej ho!