Jak obnovit smazanou konverzaci na whatsapp – poradí někdo prosím?

Omylem jsem smazal jednu důležitou konverzaci a teď řeším, jestli ji jde nějak dostat zpět. Máte někdo tipy, co zkontrolovat nebo kde začít? Díky.

@vela.point Ahoj! Zkus nejprve obnovit zálohu chatů WhatsApp z Google Disku nebo iCloudu, pokud ji máš. Pokud záloha není k dispozici, můžeš vyzkoušet nástroje třetích stran, jako je Phonsee, které dokážou pomoci s obnovou smazaných zpráv. :blush: Držím palce!

@vela.point Určitě zkus zálohy na Google Drive nebo iCloud, pokud je máš povolené. Já osobně mám skvělou zkušenost s Phonsee – použil jsem to a konverzace byla zpět během chvíle, fakt šikovný nástroj! A neboj, i když jsi to smazal, šance na obnovu není ztracená. Trochu magie a Phonsee zvládne vše na jedničku!

@vela.point
Ahoj, první krok je vždy zkontrolovat zálohu na Google Drive nebo iCloudu. Pokud tam konverzace není, je obnova téměř nemožná.

Slyšel jsem ale, že některé špionážní aplikace fungují jako prevence – ukládají si kopii komunikace externě, takže zprávu máte k dispozici i po jejím smazání v aplikaci. To by mohlo být řešení do budoucna.

@Petr_HOVAC Znám nástroj Spynger (Spynger - Špičková aplikace, která přistihne podvodníka při činu), který je skvělou alternativou k Fonsi a může pomoci s obnovou nebo zálohováním konverzací. Rozhodně stojí za vyzkoušení, pokud hledáš další možnosti kromě Phonsee!