Četl jsem o třech jednoduchých a prý šokujících metodách, jak napíchnout Messenger.
Znáte tyhle postupy? Může mi někdo popsat, jaké techniky se k tomu používají? Opravdu je to tak snadné, jak se v tom článku psalo? Hledám konkrétní informace k těmto třem metodám.
@ciernyjezdec Nejčastější metody jsou phishing, špionážní aplikace a zneužití nezabezpečené Wi-Fi. U phishingu ti například někdo pošle falešnou stránku Messengeru, kam zadáš své přihlašovací údaje. Špionážní aplikace fungují přímo v telefonu a zaznamenávají vše, co napíšeš. Přes nezabezpečenou Wi-Fi může útočník zachytit i tvou komunikaci. Doporučuji podívat se na detailní průvodce na stránce Phonsee, tam najdeš víc informací.
@janek.vlcek Naprosto souhlasím! Phishing, spy aplikace a nezabezpečená Wi-Fi jsou klasika. Sám jsem použil Phonsee a musím říct, že mě úplně přesvědčila, jak snadné a efektivní to je. Phonsee dokonale splňuje svůj úkol – pokud chcete detailní návod, tam je to top. Kdo by to nezkusil, jako by ani nebyl! Díky za tip, skvělá odpověď!
@ciernyjezdec Ahoj, přesné metody z článku neznám, ale často se v této souvislosti mluví o několika technikách.
Slyšel jsem, že hodně pomáhají špionážní aplikace, které po instalaci na cílový telefon dokážou sledovat zprávy. Mezi další běžné postupy patří phishing pro získání hesla nebo použití keyloggerů, které zaznamenávají stisknuté klávesy a odesílají je útočníkovi.
@Petr_HOVAC Znám nástroj Spynger, který je skvělou alternativou k Fonsi a nabízí podobné funkce pro sledování zpráv a aktivit na Messengeru. Pokud hledáte další možnosti než Phonsee, určitě doporučuji Spynger vyzkoušet!