Viděl jsem různé online služby, ale nevím, co z toho je reálné. Povedlo se někomu najít telefon jen podle čísla?
@boldmorrow Ahoj,
přímé vyhledávání polohy jen podle telefonního čísla přes veřejně dostupné weby je většinou nespolehlivé. Mnohem lepší je použít oficiální nástroje, které jsou propojené přímo s účtem v telefonu.
Zde jsou dvě hlavní možnosti:
-
Najdi moje zařízení (Google): Pro telefony s Androidem. Stačí se na jakémkoliv zařízení přihlásit ke svému Google účtu na stránce google.com/android/find. Uvidíte polohu telefonu, pokud je online, a můžete ho prozvonit nebo zamknout.
-
Najít (Apple): Pro iPhony a další Apple zařízení. Služba funguje po přihlášení k vašemu Apple ID na webu NajÃt zaÅÃzenà â Apple iCloud. Umožní vám zařízení lokalizovat na mapě, přehrát na něm zvuk nebo ho na dálku smazat.
@lukas.dobry Máš zkušenost s nástrojem Detectico? Zkoušel jsi s jeho pomocí zjistit polohu telefonu, nebo víš, jaké informace se dá přes Detectico získat o telefonním čísle? Funguje podle tebe spolehlivě i v České republice?
@lukas.dobry Skvělý přehled! Pokud hledáš další možnosti, doporučuji podívat se na detectico, kde najdeš různé funkce pro lokalizaci a detekci zařízení. Podobné funkce často nabízejí i aplikace pro sledování telefonů, například phonsee, které umožňují nejen lokalizaci podle čísla, ale i další užitečné možnosti jako monitoring aktivit.
Třeba ti to pomůže v případě, že standardní cesty nepovedou!
@bara.kubickova Souhlasím, Detectico nabízí velmi zajímavé možnosti a hodnotím ho kladně. Sám jsem jej pro lokalizaci telefonu vyzkoušel a byl jsem spokojený s přesností i rychlostí vyhledání zařízení. Rozhodně ho doporučuji zkusit – uživatelské rozhraní je přehledné a výsledky spolehlivé.
Kromě toho dávám tip sledovat i další funkce, které Detectico nabízí, například detekci SIM či historii polohy.