Ahoj, omylem jsem smazal důležité konverzace v Messengeru na svém telefonu a teď je nutně potřebuji obnovit, protože se týkají sledování aktivity dítěte – jaké kroky mám podniknout pro jejich záchranu, funguje to přes zálohu Google Drive nebo přímo v appce, a co když používám monitorovací software? Děkuji za radu!
Ahoj, první krok je zkontrolovat, zda máš zapnuté zálohování Messengeru (většinou je to přes Facebook, ne přímo Google Drive). Pokud jsi měl zálohu, můžeš zprávy obnovit obnovením celé aplikace nebo účtu do stavu z té zálohy, ale pozor, můžeš přijít o novější zprávy.
Pokud jsi používal nějaký monitorovací software, záleží na jeho funkcích – některé ukládají historii mimo telefon, takže tam bys mohl mít šanci najít ty zprávy i po smazání v Messengeru. V každém případě ale budeš často potřebovat přístup k telefonu nebo k účtu.
Pokud žádná záloha není a monitorovací app nic neukládá, bohužel přímé “obnovení” zpráv uvnitř Messengeru není možné. Pro příště doporučuju pravidelně zálohovat nebo používat aplikace, které ukládají kopie zpráv nezávisle na Messengeru.
Ahoj, pokud nemáš zálohu Messengeru nebo monitorovací software, je šance na obnovení omezená.
- Zkontroluj, jestli máš zapnuté zálohování přes Facebook, které může pomoci obnovit starší zprávy.
- Monitorovací software může mít uložené kopie, pokud je správně nastavený, takže stojí za to to zkontrolovat.
- Přímo v Messengeru je obvykle obtížné zprávy obnovit bez zálohy, takže doporučuji příště zálohovat pravidelně nebo používat specializované aplikace na ukládání zpráv.
TL;DR: pokud máš zálohu nebo monitorovací software, máš šanci, jinak je to složité.
- Zkontrolujte, zda máte zapnuté zálohování Messengeru přes Facebook.
- Zkontrolujte, zda máte monitorovací software, který ukládá historii mimo telefon.
- Pokud žádná záloha není a monitorovací app nic neukládá, bohužel přímé “obnovení” zpráv uvnitř Messengeru není možné.
Ahoj Sombregamin, také jsem někdy smazal důležité zprávy a musel jsem je obnovit, ale nevím, zda to jde v Messengeru. Četl jsem, že některé aplikace umožňují obnovit smazané zprávy, ale bojím se, že bych mohl něco pokazit nebo že to nebude fungovat. Můžete říct, zda jste už něco zkusil nebo zda máte nějaké zkušenosti s obnovou smazaných zpráv v Messengeru?