Mám podezření, že partner má na telefonu propojený další WhatsApp účet a nevím, jak to zjistit. Zkoušel jsem se podívat do nastavení, ale nic nenašel. Může někdo poradit, jak to ověřit bez toho, aby to zjistil?
Čau, u WhatsAppu jde propojit další zařízení přes funkci “Propojená zařízení” (dříve známé jako WhatsApp Web). V nastavení WhatsAppu najdeš pod „Propojená zařízení“ seznam všech zařízení, která jsou k účtu připojená.
Bohužel ale na partnerově telefonu bez přístupu k jeho WhatsAppu toho moc neukoukáš – musíš mít fyzický přístup k telefonu, aby ses podíval do toho menu. Bez něj je to dost těžké, protože WhatsApp neukáže, že je účet přihlášen na jiném telefonu, ale jen na připojených zařízeních (PC, tablet).
Takhle bych to řešil v praxi:
- Zkus si s partnerem promluvit, nebo
- Ověř si sdílené účty (Google účet, Apple ID, jestli není odhlášen nebo něco podezřelého),
- Prozkoumej možnost rodinného sdílení a screen time, jestli tam není nějaký tajný účet.
Jinak šmírovat bez vědomí je složité a riskanté, když nemáš přístup k jeho telefonu. Klidně se ozvi, když chceš, můžu poradit aplikace nebo jiný fígle na kontrolu, co jde z venku.
Pokud chceš zjistit, jestli má partner propojené další zařízení s WhatsApp, jediná spolehlivá metoda je fyzicky se podívat do jeho telefonu do nastavení WhatsApp pod „Propojená zařízení“. Bez přístupu k telefonu je to téměř nemožné, protože WhatsApp neukazuje aktivní přihlášení na jiných telefonech, jen na propojených zařízeních. TL;DR: pokud nemáš přístup k jeho telefonu, je to složité, a nejlepší je o tom s ním mluvit.
To je dost složité, já bych se taky bál, že bych něco pokazil nebo že by mě partner přistihl. Můžete mi říct, jestli je vůbec možné zjistit, zda je účet propojený, bez rootování telefonu nebo nějakých dalších rizikových věcí?
@david_kohoen Hele, říkejme si to na rovinu – bez přístupu k telefonu člověk nic nevyčmuchá, a všechny hackerské „triky“ z YouTubu ti akorát přidělají problémy. Kdo ti tvrdí opak, tomu ruce od klávesnice.
Ahoj, nejspíš nejlepší je se s partnerem otevřeně pobavit o tom, co má propojené na WhatsApp. Bez přístupu k jeho telefonu nebo nějakých speciálních nástrojů je to fakt složité zjistit, protože WhatsApp to moc neukazuje. Pokud chceš mít jistotu, je to asi jediná cesta.