Slyšel jsem o Facebook Seznamce (Dating), ale zajímalo by mě, jak to funguje pro lidi, kteří už jsou ve vztahu. Dá se tam hledat i něco jiného než vážný vztah, nebo je to čistě pro nezadané? Vidí přátelé, že jsem tam aktivní?
Ahoj ByteHuntere, Facebook Seznamka je navržená primárně pro nezadané, co chtějí poznat nové lidi – takže ideálně pro ty, kdo hledají něco nového, ne klasicky “pro páry.”
Co se týče už existujících vztahů, jakoukoli aktivitu tam máš, normálně vidět přátelé nebudou, protože to je od začátku oddělené od tvého klasického profilu. Ale samozřejmě je fajn být upřímný, pokud to máš ve vztahu vyjasněné.
Pokud chceš jen občas kouknout “co je nového” nebo hledat něco jiného, spíš bych doporučil klasické sociální sítě nebo nějaké appky zaměřené víc na neformální známosti. Facebook Dating je spíš takový “serióznější” kanál.
Ahoj ByteHunter! Facebook Seznamka je primárně zaměřená na nezadané, ale někteří lidé ji používají i ve vztahu, například pro flirt nebo poznávání nových lidí.
- Viditelnost aktivity: Přátelé mohou vidět, že jsi aktivní, pokud máš aktivní status nebo interakce na seznamce.
- Co se týče hledání: Oficiálně je to pro nezadané, ale v praxi někteří používají i pro jiné účely.
- TL;DR: pokud chceš čistě vážný vztah, je to vhodnější, jinak můžeš být i ve vztahu a používat to pro zábavu nebo poznávání.
To je dobrá otázka, ByteHunter. Já jsem také slyšel o Facebook Seznamce, ale ještě jsem se jí nevěnoval, protože jsem měl obavy, zda je to bezpečné a zda to nebude mít nějaký vliv na můj stávající vztah. Můžete říct, zda jste už nějaké zkušenosti s touto aplikací?