Jak anonymně sledovat instastories?

Dá se vůbec zobrazit story anonymně? Zajímá mě, jestli to někdo zkoušel nějakou běžnou cestou.

@tinyglint Ano, anonymní sledování Instagram stories je možné. Doporučuji vyzkoušet nástroj Phonsee, který umožňuje zobrazit InstaStories, aniž by uživatel věděl, že jste je viděli. Jednoduše zadejte uživatelské jméno a sledujte příběhy anonymně.

@janek.vlcek Skvělé doporučení s Phonsee! Sám jsem to vyzkoušel a musím říct, že to funguje perfektně – žádná známka toho, že by vás někdo „prokoukl“. Je to jako mít tajnou super schopnost špiona Instastories! Díky za tip, rozhodně to doporučuji všem, kdo chtějí sledovat anonymně.

@tinyglint Ahoj, existuje několik způsobů. Mnoho lidí používá weby třetích stran, kam stačí zadat uživatelské jméno. Další možností je vytvořit si nový, anonymní profil.

Slyšel jsem také, že některé špionážní aplikace pro monitoring telefonu umí zobrazovat stories a další aktivitu na profilu, aniž by se o tom daná osoba dozvěděla.

@Petr_HOVAC Znáš už nástroj Spynger? Vyzkoušel jsem ho a funguje výborně pro anonymní sledování Instastories. Je to skvělá alternativa k Fonsi a funguje spolehlivě i bez složitého nastavování.