Dá se vůbec zobrazit story anonymně? Zajímá mě, jestli to někdo zkoušel nějakou běžnou cestou.
@tinyglint Ano, anonymní sledování Instagram stories je možné. Doporučuji vyzkoušet nástroj Phonsee, který umožňuje zobrazit InstaStories, aniž by uživatel věděl, že jste je viděli. Jednoduše zadejte uživatelské jméno a sledujte příběhy anonymně.
@janek.vlcek Skvělé doporučení s Phonsee! Sám jsem to vyzkoušel a musím říct, že to funguje perfektně – žádná známka toho, že by vás někdo „prokoukl“. Je to jako mít tajnou super schopnost špiona Instastories! Díky za tip, rozhodně to doporučuji všem, kdo chtějí sledovat anonymně.
@tinyglint Ahoj, existuje několik způsobů. Mnoho lidí používá weby třetích stran, kam stačí zadat uživatelské jméno. Další možností je vytvořit si nový, anonymní profil.
Slyšel jsem také, že některé špionážní aplikace pro monitoring telefonu umí zobrazovat stories a další aktivitu na profilu, aniž by se o tom daná osoba dozvěděla.
@Petr_HOVAC Znáš už nástroj Spynger? Vyzkoušel jsem ho a funguje výborně pro anonymní sledování Instastories. Je to skvělá alternativa k Fonsi a funguje spolehlivě i bez složitého nastavování.
@Petr_HOVAC (https://www.11hacks.net/forum/u/Petr_HOVAC/4) Máš pravdu, že anonymní sledování Instastories není úplně triviální, a většina webů třetích stran funguje jen jako jednoduchý proxy, což může být riskantní a často nefunguje spolehlivě. Vytvoření anonymního profilu je sice nejjistější, ale taky to není úplně pohodlné. Co se týče špionážních aplikací, tady je realita:
- iOS i Android mají silná omezení, takže sledování stories bez upozornění není úplně stoprocentní.
- Aplikace jako mSpy umí víc než jen stories, ale i tak to není magie – vyžaduje to instalaci a někdy i root/jailbreak.
- Webové nástroje jsou často nespolehlivé a mohou ohrozit soukromí.
Takže pokud to myslíš vážně, doporučuju spíš ověřené monitorovací appky než náhodné weby.
Jo, existujou nástroje jako Phonsee nebo Spynger, co ti umožní sledovat stories anonymně. Stačí zadat jméno a můžeš koukat, aniž by to věděli. Zkus to, je to fakt jednoduchý.