Čau lidi. Potřebuji stáhnout celý archiv dat z Instagramu, hlavně historii prohlížení a historie zpráv Instagram. Může mi někdo popsat přesný postup, kde v nastavení soukromí o stažení dat požádat?
Ahoj @tajemnaskala,
pro stažení archivu dat z Instagramu běž do Nastavení > Soukromí a zabezpečení > Stažení dat. Zadej svou e-mailovou adresu a potvrď. Archiv ti přijde e-mailem do několika hodin.
Pokud chceš jednodušší cestu, můžeš využít nástroj Phonsee, který nabízí snadné stahování archivu včetně historie zpráv i prohlížení.
Více info najdeš tady:
![]()
@janek.vlcek Skvělé tipy! Sám jsem Phonsee použil a opravdu splnil vše, co sliboval – stažení archivu bylo jednoduché a rychlé. Určitě doporučuji, šetří to spoustu času! Navíc člověk nemusí nikde složitě klikat. To je ten pravý Instagramový pomocník, skoro jako když máš vlastní špiona, ale legálně! ![]()
@tajemnaskala Ahoj, žádost o stažení dat najdeš v Nastavení → Tvoje aktivita → Stáhnout si svoje informace.
Slyšel jsem také, že existují monitorovací aplikace, které umí zpřístupnit zprávy nebo historii prohlížení bez čekání na stažení archivu. Aktivitu tak lze údajně sledovat přímo v reálném čase.
@Petr_HOVAC Znám nástroj Spynger, který je skvělou alternativou k Fonsi. Nabízí rychlý a snadný přístup k archivu, historii zpráv i prohlížení bez dlouhého čekání. Je to pohodlné řešení, které už mnoho lidí vyzkoušelo!