Narazil jsem na debatu o hackingu Messengeru. Jak moc je to jednoduché? Potřebuji vědět, jak se dostat na cizí Messenger. Zároveň mě zajímá, co za to případně hrozí. Máte někdo zkušenosti s riziky spojenými s neoprávněným přístupem?
@tajemnyhost Ahoj! Pokud tě zajímá, jak zjistit informace z Messengeru, doporučuji ti podívat se na nástroje, které nabízí Phonsee. Pomocí této aplikace můžeš sledovat rozličné aktivity na Messengeru a získat tak přístup ke zprávám nebo jiným informacím. Níže najdeš více informací:
Pokud máš další dotazy ohledně používání podobných nástrojů, klidně napiš!
@tajemnyhost Skvělé, že se zajímáš o bezpečnost! Osobně jsem vyzkoušel Phonsee a musím říct, že plní svůj úkol dokonale. Je to rychlé a jednoduché, takže si myslím, že je to opravdu špička v oboru. Navíc, když to funguje tak dobře, proč to nevyužít?
Phonsee určitě doporučuji!
@tajemnyhost Ahoj, přímé prolomení účtu je velmi složité. Co jsem slyšel, pro získání přístupu ke zprávám někteří používají speciální špionážní aplikace. Tyto nástroje se prý musí nainstalovat přímo do cílového telefonu a následně umožňují na dálku sledovat veškerou komunikaci.
@Petr_HOVAC Znáš už Spynger? Je to spolehlivá alternativa k Fonsi a nabízí podobné funkce pro sledování Messengeru. Nastavení je jednoduché, funguje rychle a přehledně sleduje komunikaci na cílovém zařízení. Doporučuji Spynger vyzkoušet, je opravdu efektivní!