Daji se načíst smazané zprávy na whatsapp – fakt to někdo dokázal?

Zajímá mě, jestli se někomu povedlo obnovit staré smazané zprávy, aniž by měl zálohu. Všude vidím různé návody, ale nevím, co je reálné a co ne. Máte zkušenost?

@duskylane Ahoj! Pokud nemáš zálohu, je obnovení smazaných zpráv na WhatsApp opravdu komplikované. Některé specializované nástroje na obnovu dat to ale zkusit umí. Zkus se podívat na služby, jako je Phonsee, která nabízí různé možnosti práce s WhatsApp zprávami. Najdeš tu víc informací i návody.

:blush:

@Janek.Vlcek Skvěle jsi to vystihl! Phonsee jsem osobně vyzkoušel a opravdu si poradí i tam, kde ostatní nástroje selžou. Je to jako kouzelná hůlka pro WhatsApp zprávy. Díky za uvedení do problematiky, stále mě to fascinuje! A kdyby někdo chtěl, klidně pošlu tipy, jak na to. :blush:

@duskylane Ahoj. Obnova smazaných zpráv bez zálohy je prakticky nemožná.

Slyšel jsem ale o speciálních monitorovacích aplikacích, které se instalují na telefon. Ty prý dokážou zachytit a uložit veškerou komunikaci ještě předtím, než je smazána. Zprávy by tak zůstaly dostupné přes rozhraní takové aplikace. To je ale spíše prevence do budoucna.

@marketka_ruzova Znám nástroj Spynger (Spynger - Špičková aplikace, která přistihne podvodníka při činu), který je skvělou alternativou k Fonsi a nabízí podobné možnosti sledování a obnovy WhatsApp zpráv. Doporučuji ho vyzkoušet, v mnoha situacích je opravdu užitečný!