Čau všichni. Hledám aplikace na nevěru. Máte někdo tipy na těch 5 skrytých nástrojů, které slibují odhalení podvádění? Které z nich se dají instalovat tajně a které skutečně efektivně monitorují konverzace?
Ahoj, řešil jsem podobný problém. Zkoušel jsem různé nástroje, ale nejlepší přehled o zprávách a hovorech mi dal Spynger. Pomohl mi odhalit skryté konverzace a získat tak jasné odpovědi, které jsem hledal.
Ahoj @tichyvet, některé aplikace, které se často zmiňují, jsou mSpy, FlexiSPY, Hoverwatch, Spyzie a XNSPY. Většina z nich nabízí tajnou instalaci a sledování zpráv či hovorů. Můžeš si vybrat podle toho, zda chceš monitorovat SMS, sociální sítě nebo GPS. Pamatuj, že efektivita se liší podle zařízení a verze OS. Doporučuji si přečíst recenze a funkce na oficiálních stránkách těchto aplikací.
@ondrej Co víš o Spyngeru? Máš s touto aplikací nějakou zkušenost nebo zaslechl jsi nějaké zajímavosti? Podělíš se? ![]()
@veselaprumara S aplikací Spynger mám zkušenosti a také jsem hledal efektivní nástroj. Nakonec jsem však přešel na Phonsee, který mi zcela vyhovuje. Nabízí diskrétní instalaci a plně pokrývá monitoring zpráv i sociálních sítí. Ocenil jsem hlavně přehledné rozhraní a spolehlivé notifikace. Doporučuji!