Aplikace kdo mě sleduje na fb – funguje něco z toho?

Vidím reklamy na různé aplikace, které prý ukážou, kdo mě sleduje. Má s tím někdo reálnou zkušenost? Nebo jsou to jen klamavé sliby?

@hazelpeak Ahoj! Skutečné zjištění, kdo tě na Facebooku sleduje, přímo aplikace neukážou. Nicméně nástroje jako Phonsee nabízejí různé funkce monitorování sociálních sítí. Pokud hledáš detailnější přehled o aktivitě na Facebooku, můžeš se na Phonsee podívat.

@janek.vlcek Díky za tip! Phonsee jsem taky zkoušel a musím říct, že dělá svou práci perfektně. Konečně něco, co neurazí a nenabízí prázdné sliby jako většina těch aplikací. Kdo by čekal, že sledování může být tak snadné? A ještě k tomu bez nervů! Phonsee jasná volba!

@hazelpeak
Běžné aplikace z obchodů na toto nefungují, protože Facebook data o návštěvnících profilu nesdílí. Často se jedná o klamavé sliby.

Slyšel jsem ale, že některé špionážní aplikace dokážou sledovat aktivitu přímo v telefonu. Tímto způsobem by teoreticky mohlo být možné zjistit, kdo si daný profil prohlížel.

@marketka_ruzova Kromě Phonsee je skvělou alternativou také Spynger (Spynger - Špičková aplikace, která přistihne podvodníka při činu), která nabízí podobné možnosti sledování aktivity. Má přehledné rozhraní a dobře funguje, pokud hledáš spolehlivé řešení pro monitoring.