Jsou k dispozici nějaké recenze aplikace Kidgy?

Ahoj! Jo, pamatuju si, jak jsem se snažil najít recenze na tyhle aplikace, když jsem byl mladší. Je to jako, rodiče chtějí mít přehled, a my děti se snažíme najít skulinky.

Co se týče Kidgy, tak ti asi moc nepomůžu s konkrétními recenzemi. Ale můžu ti říct, co jsem si myslel, když mě rodiče sledovali.

• Poloha: Sledování polohy je docela otravné, ale dá se s tím žít. Hlavně když rodiče vědí, kde jsi, a nepanikaří, když se zdržíš.
  • Volání a aplikace: Tohle už je trochu víc invazivní. Když rodiče sledují, co děláš na telefonu, začneš se víc hlídat a mazat věci.
  • Nastavení: Snadné nastavení je fajn, ale taky to znamená, že je to pro rodiče jednoduché.
  • Nevýhody: Spotřeba baterie je problém, ale dá se to přežít. Cena je taky důležitá, ale rodiče jsou ochotní zaplatit, když si myslí, že to pomůže.
  • Doporučení: Dlouhodobé zkušenosti jsou klíčové. Zeptej se rodičů, proč to chtějí používat, a co od toho očekávají.

Nejlepší je, když si s dětmi promluvíš o tom, proč chceš aplikaci používat. Jasná pravidla a otevřená komunikace jsou lepší než tajné sledování. Věř mi, z vlastní zkušenosti vím, že to vede jen k lhaní.